Nurgul i Erkan

Posle velike ljubavi pokušao je da uništi njenu karijeru: Iznenadićete se gde su danas Gulseren i Džihan

Autor:

24.01.2023 18:35

Foto: Global AgencyPrvaPromo

Foto: Global AgencyPrvaPromo

Nurgul Ješilčaj i Erkan Petekaja oduševili su vas kao Gulseren i Džihan u seriji „Paramparčad”, a evo šta njih dvoje rade ovih dana



Kada je emitovanje serije „Paramparčad” počelo 2014. godine, delovalo je da sve ide kao po loju – turski ogranak kompanije Endemol bio je među najjačim produkcijama u toj zemlji, a Erkan Petekaja i Nurgul Ješilčaj, koji su igrali glavne junake, toliko su se dobro slagali, da je pozitivna energija sa seta prešla i na male ekrane.

Pročitajte Ovo je zaista ona - Iznenadićete se kako danas izgleda Nigar Kalfa (foto)

Global AgencyPrvaPromo

 

Međutim, onda je krenuo sunovrat. Nurgul je na Erkanov zahtev izbačena iz serije, a njih dvoje su zaratili na krv i nož – on je pričao da ona nije normalna, dok je ona tvrdila da je on egocentrični ženomrzac, koji je umislio da je bog i batina. U međuvremenu je, kako pišu "Novele" i produkcijska kuća počela da kasni sa isplatama honorara glumcima, a nakon što je pala poslednja klapa, mnogi od njih su odlučili da tuže produkciju kako bi naplatili dug. Bilo kako bilo, „Paramparčad” se danas smatra jednom od najuspešnijih turskih serija ikada – snimljeno je skoro 100 epizoda, a saga je naišla na odličan prijem kako u Turskoj tako i širom sveta. 

Global AgencyPrvaPromo

 

Mada je Petekaja pokušao da uništi Nurgulinu karijeru, nije uspeo u tome. Producenti su nastavili da je angažuju i nakon „Paramparčadi”. Pored toga što je snimila nekoliko filmova, bila je glavna junakinja kostimirane sage „Kosem” nakon što je Beren Sat rekla zbogom tom projektu. Pristala je da bude glavna junakinja u seriji „Do poslednjeg daha”, u kojoj je stala pred kamere sa Emreom Kinajem. Nažalost, publika nije blagonaklono dočekala tu priču, te je skinuta s programa nakon svega pet emitovanih epizoda.

Gulseren i Džihan više nisu zajedno snimali 

Glumica je nakon toga odlučila da se malo udalji sa malih ekrana i snimila je dva filma, ali ove godine će se vratiti na male ekrane, kao glavna junakinja serije „Oproštajno pismo”, u kojoj će jednu od uloga tumačiti i seksepilni Emre Kivildžim, Selim iz maratonske sapunice „Elif”.

Kada je reč o privatnom životu,  Ješilčajeva je već dugo u vezi sa rediteljem Nedžatijem Kodžabajem s kojim planira venčanje. Zapravo je već trebalo da stanu na ludi kamen, ali im je pandemija korone sve poremetila.  A dok se priprema za svadbu i novu ulogu, turska Monika Beluči koristi slobodne dane da „skokne” do Londona, gde se školuje njen sin jedinac Osman Nedžat pišu "Tv Novele".

Pročitajte Kad Džihan zaigra - Erkan Petekaja zavodi plesom, ali i izgledom (video)

Global AgencyPrvaPromo

 

Nurgulin partner iz „Paramparčadi” Erkan Petekaja trenutno igra glavnu ulogu u seriji „Ta devojka” – glumi odraslog čoveka čiji je mozak na nivou petogodišnjeg deteta, a za svoju izvedbu već mesecima dobija samo pohvale, kako od publike tako i od kritičara. Istina, trebalo mu je neko vreme da „ubode” priču koja će se dopasti publici – serije „Van protokola”, „Ponor” i „Obećavam ti”, u kojima je glumio nakon „Paramparčadi”, bile su totalni promašaji, a jedini uspešni projekti u kojima je igrao bile su sage „Zejnep” i „Crvena soba”, s tim što je u njima bio sporedni lik koji se pojavio u svega nekoliko epizoda.

Kada je reč o Petekajinom privatnom životu, tu već godinama nema nikakvih promena – u braku je sa ženom po imenu Didem, s kojom ima sina Džema Džana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading