Dejana Bačko

Ovoga sam se najviše plašila: Devojka sa krilima ovako podiže bebu, mame joj aplaudiraju (video)

Autor:

06.06.2023 10:00

Foto: Photo by Vesna Antonić

Foto: Photo by Vesna Antonić

Devojka sa krilima pre nekoliko meseci ostvarila se u ulozi majke, a sada je pokazala kako neguje ćerkicu i oduševila mnoge



Dejana Bačko, srpska paraolimpijka, početkom godine se porodila i na svet donela devojčicu.

Ćerkica je dobila ime Lara koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

Dejanin suprug Marko Nežić najveća joj je podrška u odgajanju bebe, ali veliki deo posla oko svoje naslednice ona vešto uspeva i sama da postigne uprkos svom hendikepu.

Photo by Vesna Antonić

 

Novopečena mama mnogima je inspiracija i primer kako se uz jaku volju sve može, a video na TikTok-u gde je pokazala kako neguje ćerkicu istopio je srca mnogih pratioca.

Pročitajte Dobrodošao, anđele - Porodila se Ivana Korab, drugi sin stigao ranije (video)

Naime, Dejana je objavila video u opisu koga je stajalo:"Ovo je bio moj najveći strah", na kome se vidi kako diže bebu iz kreveca, priprema obroke i hrani je, pa je prenosi sa jednog mesta na drugo.

"Dižem bebu iz kreveta, iako sam bez ruku", napisala je Dejana Bačko i oduševila hljade ljudi. 

"Super žena, superheroj", "Veliko poštovanje", "Naklon do poda", "Ti si čudo, svaka ti čast", samo su neki od pohvala upućenih Dejani.

Pročitajte Čestitamo! Porodila se Milena Živanović, ćerkicino ime znači stena

Inače, osim što je šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko je i slikarka, a takođe se bavi i streličarstvom. Iako je rođena bez ruku, to je ne sprečava u obavljanju svakodnevnih obaveza, a sa svojim pratiocima kojih je preko 200 000, često deli svakodnevne aktivnosti, kao i omiljene hobije.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading