Stevan Stevanović

Stigle rode! Steva iz Survajvera postao otac, beba je njegova kopija (foto)

Autor:

29.05.2023 09:25

Foto:

Foto:

Steva Stevanović postao otac, fotografija sa bebom će vas oduševiti



Nekadašnji učesnik rijaliti programa "Survivor" Steva Stevanović postao otac, vest je koja će obradovati mnoge!

Stevan i njegova izabranica Milica Drmonjić postali su roditelji preslatke devojčice, a ponosni tata je fotografiju sa naslednicom podelio na Instagramu.

Pročitajte Kruna ljubavi - Steva iz Survajvera postaje otac! (foto)

Malo je reći da je sportista ozaren od sreće dok u naručju drži svoju ćericu, a njihova slika oduševila je brojne pratioce.

"Tebi i ne liči ništa drugo nego da budeš tata jedne devojčice", "Liči na tebe", "Preslatka je", "Mini Steva", "Bićeš sjajan otac", bili su neki od komentara.

Podsetimo, Stevan i Milica bili su u skladnoj vezi šest godina, a kao kruna njihove ljubavi stigla je naslednica čije ime još nisu podelili sa javnošću. 

Milica je trudnoću otkrila na Stevanov rođendan gde je u setu fotografija podelila i onu sa ultrazvuka napisavši: "Najbolji poklon stiže uskoro".

Instagram

 

Pre nego što je Steva Stevanović postao otac o vezi sa Milicom i deci govorio je ovako:

- Hteo sam da je što bolje upoznam. Meni je vrlo bitno ko je devojka sa kojom ću provesti život, koja će mi roditi decu.

To je, možda, i najvažniji životni izbor. Naravno, mnogo toga dođe s godinama, ali ni u mlađim danima me nisu zanimali površni odnosi od danas do sutra. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading