Cakana i Nebojša Negić

Dragica Radosavljević Cakana: Ostvariću veliku želju, venčaćemo se pred Bogom

Autor:

27.05.2023 20:00

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Pevačica i njen suprug posle 25 godina građanskog braka venčaće se i u manastiru Gračanica na intimnoj ceremonijiDragica Radosavljević Cakana udaje se u crkvi. Pevačica i njen suprug Nebojša Negić nameravaju da u septembru sklope crkveni brak u manastiru Gračanica nadomak Prištine. S obzirom na to da je pevačica rođena na Kosmetu, ne čudi što joj je velika želja da se pred Bogom zavetuje u zadužbini kralja Milutina iz XIV veka. 

Iako su građanski brak sklopili pre ravno 25 godina, pevačica i njen suprug oduvek su želeli i crkveno venčanje. Posle mnogo peripetija, ta želja će im se ispuniti u septembru, kada planiraju da se na ljubav obavežu pred Bogom.

Pročitajte Ništa bez unuke- Cakana sa porodicom ovako provodi Veliki petak (foto)

Jakov Simović

 

- Sedam-osam godina se spremamo za taj čin, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se stvari zbog kojih nije bilo primereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka do pandemije korone. Nešina i moja želja je da se venčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati veliko veselje, nego ćemo okupiti porodicu i prijatelje na ručku.

Jakov Simović

 

 

S obzirom na to da je pevačica rođena u Kosovskoj Mitrovici, velika joj je želja da se venča u Gračanici. Bilo bi joj veliko zadovoljstvo, i zbog Neše i zbog kume Aleksandre koja već godinama živi u Londonu i nikad nije bila u tom manastiru.

- Upravo se raspitujem šta mi je sve potrebno od dokumenata i nadam se da ću uspeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, venčaćemo se u Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najlepše nam je kad se sve sastanemo, fenomenalno se družimo i uživamo. Negujemo i baštu, puna je božura koji izgledaju neverovatno, većina tek treba da se rascveta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici.

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading