Milica Pavlović

Mislili smo da nikada ovo nećemo čuti, Milica Pavlović presrećna: Zakazujem venčanje!

Autor:

24.05.2023 16:54

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Novi album Milice Pavlović uskoro će ugledati svetlost dana, ali pre toga pripremila je jedno iznenađenje i oduševila fanove



Karijera Milice Pavlović poslednjih nekoliko godina doživela je vrtoglvi uspeh, ali pevačica se tu ne zaustavlja.

Naprotiv, pevačica već mesecima predano radi novim pesmama, a novi album Milice Pavlović pod nazivom "Lav“ uskoro će ugledati svetlost dana.

Osim njenih pesama njene fanove najviše raduje njen neposredan odnos koji gaji sa njima, te su odlučili da joj prirede prelepo iznenađenje kojim se pohvalila na svom Instagram nalogu.

Pročitajte Ko je izdominirao na crvenom tepihu, a ko razočarao? Ova izdanja na MAC Awards-u nikoga nisu ostavila ravnodušnim (foto)

Naime, budući da se prvi solistički koncert Milice Pavlović u Areni bliži, najverniji obožavaoci priredili su joj iznenađenje u dogovoru sa njenim najbližim saradnicima.

Jedan od njenih bliskih saradnika joj je stavio povez na oči, a zatim je uveo u "tajnu" prostoriju studija, gde su je sačekali njeni najverniji fanovi, koji su došli da je iznenade i pruže joj veliku podršku kada je novi album u pitanju.

Milica je bila veoma iznenađena ovim gestom, a nakon razgovora sa svojom publikom donela je jednu odluku.

Novi album Milice Pavlović izlazi sa zakašnjenjem, ali ova pesma će u maju imati premijeru

Kada su je fanovi podsetili da im je obećala album za maj mesec, a sada je izvesno da se to neće desiti, pevačica je odmah u dogovoru sa svojim saradnicima odlučila da jednu od pesama premijerno pusti pre izlaska albuma.

Pesma "Venčanje“ imaće svoju premijeru 29. maja, a mnogi kažu da je ova pesma veliko iznenađenje za sve koji prate Miličin rad.

Pročitajte Imala je hrabrosti za ovo - Bez trunke šminke posle neprospavane noći

"Planovi postoje da bi se PROMENILI! Ovog puta, imam najneverovatniji razlog za to i još uvek sam pod utiskom…

Iako nisam osoba koja voli iznenađenja, ovo od danas je jedno od najdivnijih koje sam doživela u životu i karijeri! Ljudi, hvala vam na ovoj neverovatnoj energiji, ljubavi, lepim emocijama!

Ponosna sam na to kakvi ljudi me vole i podržavaju od samog početka karijere. I dobro ste me podsetili da sam vam album obećala za maj.

Mina Dishlenkovich

 

Nije do mene, ja sam sve završila na vreme! Ali, kako bih vam skratila čekanje i delimično ispunila obećanje, učinila sam sve što je u ovom momentu u mojoj moći i zakazujem vam VENČANJE za 29.05!!!

I da vam ne ostanem dužna… Spremiću i ja vama još jedno iznenađenje za taj dan!", poručila je Milica svojim pratiocima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading