Brus i Demi

Pretužno, posle 23 godine: Zbog ovoga su se razveli Brus Vilis i Demi Mur

Autor:

12.05.2023 13:45

Foto: Photo by Diane Freed/Newsmakers

Foto: Photo by Diane Freed/Newsmakers

Brus Vilis i Demi Mur razvod nikada nisu preterano komentarisali u medijima, ali je poznato da su ostali u sjajnim odnosima



Demi Mur i Brus Vilis bili su 13 godina, a konačno je otkriveno šta je pravi razlog njihovog razlaza.

Brus Vilis i Demi Mur razvod, koji je dogodilo 2000. godine, nikada nisu želeli preterano  dakomenatišu. Ipak, jedno nisu mogi da prevaziđu. 

Pročitajte Tužne vesti stižu iz Amerike - Brus Vilis sve lošije, porodica se ne odvaja od njega

Holuvudski glumci bili u braku od 1987. do 2000. godine i sada su sjajni prijatelji, ali u vreme razvoda to nije bilo tako.

Photo by Jason Kirk/Getty Images

 

Kada se par upoznao, Demi je u to vreme bila veća zvezda od njega, ali je tvrdila da je Brus kontrolisao i da je želeo da ona zanemari karijeru kako bi se posvetila deci i njemu.

Želeo je da ostane kod kuće i bude majka sa punim radnim vremenom, govoreći:

- Ovo nikada neće uspeti ako budeš radila!

Pročitajte Dan mi je počeo tako što sam zaplakala - Supruga Brusa Vilisa pokazala kako su obeležili njegov rođendan

Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo je počela da radi. Napisala je u knjizi da je bila izmučena - da je on bio previše „naporan“ i da ju je kontrolisao, a ona je bila „buntovnica koja se nije dala“.

U isto vreme, rekla je da je on želeo da bude slobodan i da radi šta želi, iako je u braku.

Brus joj je otežavao, insistirajući da ne mogu i da rade i da budu roditelji. Demi je pokušala to da izvede odvodeći svoju ćerku na set filma i stalno prilagođavajući svoj raspored kako bi se prilagodila rasporedu svog muža.

Brusova karijera je zatim krenula uzlaznom putanjom i vremenom par je provodio sve manje vremena zajedno i 1998. godine su objavili da se rastaju. Brus je odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je dobijala.

Demi Mur je sumnjala u Brusovu vernost 

U tom periodu glumica je priznala da je sumnjala je da joj je suprug odan.

- Želeo je porodicu, ali je takođe žudeo za uzbuđenjem. U suštini, hteo je da radi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite u sve to slavnu ličnost i novac. Matematika je jednostavna.

 A šta god je želeo, uključivalo je i odlazak u krevet sa drugim ženama. Barem je tako sumnjala Demi Mur. Mislila je da je Brus Vilis vara sa Džanuari Džons.

 

 

Godine su prošle, a Brus Vilis i Demi Mur razvod su preboleli. Vremenom su postali sjajni prijatelji i ne razdavajaju se. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading