Iva Ćirić

Ćerka Miše Janketića neutešna: Srećan rođendan, neka te anđeli čuvaju

Autor:

06.05.2023 18:00

Foto:

Foto:

Ćerka Miše Janketića Iva Ćirić potresnim rečima oprostila se od ubijene devojčice, drugarice njene ćerke, koja je danas trebalo da proslavi 12. rođendan



Iva Ćirić, ćerka našeg proslavljenog dramskog umetnika Miše Janketića, oprostila se dirljivom porukom od devojčice A.B. stradale u masakru u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Devojčica je bila dobra drugarica njene ćerke Zoje, a danas bi napunila 12 godina. 

Nekadašnja balerina, koja je udata za proslavljenog vaterpolistu Aleksandra Ćirića, na društvenim mrežama objavila je fotografiju dve devojčice i reči koje slamaju srca. 

Pročitajte Zbogom, anđele... Potresno- Dragan Kobiljski s plišanim medom, majka se ne odvaja od slike ćerke

 

 

- Samo da što duže ostane bezbrižno i srećno dete... želja je svakog roditelja... Naša deca su preko noći, ne sazrela, nego ostarila! Našoj deci škola više nikada nece biti ista...naša deca više nikada neće biti bezbrižna... tuga, strah i bol koja razara svaki delić duše i tela... Mi smo svoju decu jutros zagrlili i poljubili...

Ana... učenica petog razreda, nasmejana, bezbrižna, pametna devojčica... voljena ćerka, sestra, unuka, drugarica...Zojina drugarica...Danas bi Ana slavila svoj rođendan...danas se čuje tišina koja guši...muk...ANA, BOJANA, EMA, ANDRIJA, KATARINA, MARA, ADRIJANA, SOFIJA, čika DRAGAN... imena koja ne smemo da zaboravimo! Tišina koju moramo da nadjačamo! Srećan rođendan Anči, anđeli te čuvali... volimo te! - napisala je Iva Ćirić. 

Ubijena devojčica bila je uspešna odbojkašica, a dan pre kobnog jutra vratila se iz Grčke. A.B. bićr sahranjena u ponedeljak  na Novom groblju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading