Biljana Stojiljković

Sa samo 16 zatrudnela je na Kosovu, pokušavala je da se otarasi deteta na sve načine: Biljanina ispovest ledi krv u žilama

Autor:

02.05.2023 19:33

Foto:

Foto:

Ispovest Biljane Stojiljković ledi krv u žilama, ovo je prava istina o njenom poreklu, majci, i tome kako je kao beba usvojena



Popularna influenserka Biljana Stojiljković, poznatija kao Bidžovan, na svom Jutjub kanalu ispričala je svoju životnu priču, koja je podigla mnogo prašine u javnosti.

Ispovest Biljane Stoiljković mnoge će naterati da se zapitaju... Biljana je iskreno ispričala kako je rođena, a potom i usvojena.

- Postoji jedna žena, koja je ostala trudna sa 16 godina, živela je na Kosovu devedesetih, svi znamo kakva je situacija bila tamo. Ona je devet meseci pokušavala da abortira, skakala je sa visine, terala brata da joj gazi stomak, nije uspela da abortira.

Pročitajte Afera kakva se ne pamti - Ronaldo optužen za seksualno uznemiravanje, poznata influenserka sve priznala

Instagram

 

Kada se porodila, logično da dete nije zadržala. To dete sam bila ja. Ja sam ostavljena po rođenu od svoje biološke majke…

Ja sam odlučila nakon svega da je upoznam, ja zaslužujem svoje poreklo, svoju istoriju, ja kao ja, želim da znam, to što je neko tada učinio, nije meni učinio, sebi je učinio. 

Neko se odrekao svog deteta, ja zbog toga neću sebe žaliti. To iskustvo je najveći blagoslov. Ljubav je izbor - ispričala je Biljana.

Pročitajte Suzana Mančić proživela pakao - Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, obolela sam...

Ona je ovaj video snimila, pre svega, kao podršku svim onim ljudima koji se bore sa depresijom i razmišljaju o samoubistvu. Ispovest Biljane Stojiljković nosi i priznanje da je i sama razmišljala o tome da sebi oduzme život.

- Ja sam nebrojano puta guglala kako da se ubijem… Izlazilo mi je kako da režiram sopstveno ubistvo da ispadne kao ubistvo, a ne samoubistvo - samo je delić iskrene ispovesti Biljane Stojiljković.

Mnogi su joj se zahvalili na iskrenosti i rečima podrške, piše zadovoljna.nova.rs.

youtube printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading