Jelena Karleuša

24. april pamtiće dok je živa: Osvanuo dan koji je zauvek promenio život Jelene Karleuše

Autor:

24.04.2023 15:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Karijera Jelene Karleuše uspešno traje punih 28 godina



Karijera Jelene Karleuše traje punih 28 godina i danas je veoma uspešna u svom poslu i modna inspiracija mnogima.

Taj status je gradila godinama, a sada se prisetila početka svoje karijere, kada je bila 16-godišnja devojčica koja nije umela, kako je sama rekla, da se našminka niti je imala šta da obuče.

Pročitajte Jedna je majka - Divna Karleuša preminula je pre tačno četiri godine, Jelena fotografijom sve rasplakala

Instagram

 

"U mene je verovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila dve marke.

Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću uspeti i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila", napisala je Jelena 24. aprila 2020. godine uz amot svog albuma prvenca.

Pročitajte Godinu dana je ćutala! Jelena sve priznala - Gde živi Duško? Da li se razvela? Šta mu neće oprostiti

I ovog 24. aprila popularna JK pristila se svojih početaka. 

"Na današnji dan, pre tačno 28 godina, izašao je moj prvi album i zvanično je počela moja karijera… Ostalo je istorija", podsetila je svoje verne fanove Jelena, koji su joj jednoglasno poručili da je bila i ostala najbolja.

Karijera Jelene Karleuše počela je 1995. godine kada, zbog teške materijalne situacije, nije mogla da izgleda baš uvek onako kako je želela.

Nedavno se prisetila tog perioda i ispričala da je imala ogromnu tremu pred svoje prvo televizijsko gostovanje, ali i da često nije imala novca ni za čarape.

Pročitajte Pobesnela! Odluka JK konačna, ovo nije smelo da se dogodi - Nisam ja ničija vreća za udaranje

- Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS-u imala sam ogromnu tremu.

Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim. Vrlo često nisam imala čak ni za čarape - rekla je svojevremeno u emisiji „Lice i potpetice“ i prisetila se kako joj je majka kupila cipele da je obraduje.

Instagram

 

- Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je videla da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi.

Sećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama - rekla je Karleuša, a na pitanje šta bi sada promenila, odgovorila je:

youtube printscreen

 

- Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading