Jelena i Divna

Jedna je majka: Divna Karleuša preminula je pre tačno četiri godine, Jelena fotografijom sve rasplakala

Autor:

03.03.2023 12:31

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Čovek je mlad dok su mu živi roditelji, kaže izreka, a Jelena se sa najvećim bolom suočila pre tačno četiri godine kada joj je preminula majka Divna Karleuša



Život Jelene Karleuše zauvek se promenio 3. marta 2019. godine, kada je posle duge i teške bolesti preminula njena majka, najveća podrška i životni oslonac. Divna Karleuša, čuvena radio-voditeljka, izgubila je bitku protiv opake bolesti u 62. godini života, boreći se do poslednjeg daha kao lavica.

Pročitajte Jelena u suzama i bolu ispratila majku na večni počinak - Sahranjena Divna Karleuša

Instagram

 

Svake godine na ovaj dan Jelena Karleuša majci posveti emotivni post na društvenim mrežama, pa ni danas nije bilo ništa drugačije. 

"Četiri godine mama... 25.01.1958. - 3.3.2019", napisala je Jelena i objavila jednu od Divninih fotografija

Pročitajte Porodica i prijatelji se opraštaju od Divne Karleuše - Jelena dostojanstvena, crni veo krije tugu (foto)

Instagram

 

Gubitak majke muzička zvezda doživela je izuzetno teško, ali je ostala na nogama. Skrhana bolom, na neko vreme se tada povukla iz javnog života, neprestano prebirući po dirljivim uspomenama koje je delila na društvenim mrežama.

‒ Nju ništa nije odnelo i nikada neće. Ona je tu, sa svakim mojim udahom, svakim otkucajem srca i u svakoj misli. Moja majka živi kroz mene. Negde pred kraj sam joj to i rekla. Želela sam da joj to bude kristalno jasno. Nas dve smo toliko bile povezane na svim nivoima da to ne može da nestane. Takva ljubav nikada ne nestaje. O majci ne pričam u prošlom vremenu, niti to čine ljudi u mom okruženju – ispričala je Jelena svojevremeno za HELLO!.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading