Saška Veselinov

Sin Đorđa Đokovića već ima dva zanimljiva drugara, u njihovom domu samo razigrano (video)

Autor:

30.03.2023 19:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sin Đorđa Đokovića nedavno je stigao kući iz porodilištaNajmlađi član porodice Đoković nedavno je stigao iz porodilišta kući. Sin Đorđa Đokovića i Saške Veselinov sada uživa u porodičnom gnezdu, a mama je delić te atmosfere podelila na društvenim mrežama.

Pročitajte Porodica slavi - rodio se sin Đorđa Đoković (foto)

Saška je podelila video, na na kome se vidi veselu atmosferu u domu Đokovića. Njihov sin od početka ima dva zanimljiva drugara koji će mu praviti društvo. Na videu se vide njihovi ljubimci, papagaj i pas.

Podsetimo, Saška je sa sinom izašla iz porodilišta u nedelju, a tata je bio toliko nestrpljiv da ih izvede da je preskočio ogradu.

Inače, Đorđe, brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, na proslavi povodom rođenja sina održao je emotivan govor, prilikom kog je pustio koju suzu, te priznao da je prisustvao porođaju svoje supruge.

- Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje. - započeo je govor Đoković i dodao:

Pročitajte Dupla sreća! Oglasila se ponosna mama Saška i sve otkrila: Aleksandar je rođen baš na...

- Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas - rekao je on, piše Nova.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading