Gabrijela Spanić

Anđeosko lice je prošlost: Ovako danas izgleda popularna Zlobnica, zašto je to uradila?

Autor: Gloria.rs

26.03.2023 18:30

Foto: Televisa promo

Foto: Televisa promo

Gabrijela Spanić ima 50 godina, ali je nestalo anđeosko lice koje su svi zapamtiliDeveta decenija prošlog veka bila je zlatno doba latinoameričkih sapunica. Kasandra, Ljovisna, Esmeralda... Mnogi su zbog njih naučili španski jezik. A da li se sećate „Zlobnice“, čuvene „Usurpadore“?

Gabrijela Spanić odlično nosi svoje godine, ali ju je teško prepoznati na prvi pogled.

Pročitajte Gabrijela Spaniće je bila popularna poput Kasandre, Ljovisne i Esmeralde 

Televisa promo

 

Glavnu junakinju ove venecuelanske telenovele igrala je Gabrijela Spanić. Gledaocima u regionu bila je posebno zanimljiva zbog hrvatskog porekla.

Gabrijela Spanić sada ima 50 godina, koliko i njena sestra bliznakinja Danijela, a u braku koji je završen 2003. dobila je sina Gabrijela de Hesusa. Igrala je u popularnim serijama, vodila neke emisije, a onda nestala. Osim sa Instagrama.

Posle nekoliko godina pauze, Gabrijela se letos vratila na male ekrane sa novim projektom „Si nos dejan“, u stilu starih dobrih latino sapunica. Međutim, mnogi je nisu prepoznali.

Pročitajte Preminula glumica iz serije Kasandra, obožavali ste je (foto)

Našla se na udaru javnosti, posebno pratilaca na društvenim mrežama, koji smatraju da je prerano posegnula za metodama protiv starenja. „Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila“ i Izgledaš kao Džoker“ tek su neki od „komplimenata“ koji se mogu pročitati u komentarima.

Instagram

 

Šta vi mislite?

Da li je „Usurpadora“ preterala sa plastičnom hirurgijom?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bety

27.03.2023 20:02

Katastrofa!!! Zašto ovo čine sebi?