Esmeralda

Otišla još jedna zvezda meksičkih sapunica, nije ostvarila poslednju želju

Autor:

14.03.2023 18:21

Foto:

Foto:

Preminuo glumac is serije Esmeralda, pamtimo ga po ulozi Melesija



Ova nedelja je, čini se, rezervisana za tužne vesti. Nakon što je objavljeno da nas je napustila Nuri Flores, Herminija iz „Kasandre, iz Meksika je stigla vest da je preminuo legendarni glumac iz serije Esmeralada, Ignasio Lopez Tarso.

Pročitajte Preminula glumica iz serije Kasandra, obožavali ste je (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Imao je 98 godina, glumom se, moglo bi se reći, bavio do poslednjeg dana, a nedavno je kazao da mu je najveća želja da proslavi 100. rođendan. Nažalost, nije se ispunila.

Glumica Leticija Kalderon, koja je glumila Esmeraldu, od njega se oprostila na svom profilu na Instagramu.

- Nebesa su dobila sjajnu zvezdu. Izgubili smo velikog glumca, čoveka, partnera, oca, dedu, prijatelja. Uvek ću se sećati kako smo satima pričali i smejali se. Moj Melesio. Nedostajaće mi jako - napisala je Leticija, koja je snimljena i na poslednjem ispraćaju svog kolege, gde nije mogla da suzdrži suze.

Ignasija naša publika pamti kao Melesija iz serije „Esmeralda” (na slici ga vidite sa Letisijom Kalderon), a ovdašnji ljubitelji telenovela gledali su ga i u sagama „Peregrina”, „Virhinija”, „Ljubav je večna”, „More ljubavi”, „Tajna ljubav”, „Žena koja nije mogla da voli” i „Neukrotivo srce”.

Pročitajte Prekinuto snimanje, Sara Džesika Parker iznervirana napravila scenu (video)

Tarso se glumom bavio od pedesetih godina prošlog veka, a tokom karijere duge sedam decenija ostvaro je stotinak uloga na filmu, televiziji i u pozorištu. Neko vreme je bio i član kongresa, a od njega se oprostila i meksička ministarka kulture, Alehandra Frausto, koja je istakla da je ostavio neizbrisiv trag u svojoj zemlji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading