Princeza Monaka

Najtužnija princeza Šarlin skinula burmu i verenički prsten, kraj na vidiku?

Autor:

25.03.2023 18:00

Foto:

Foto:

Fotografi uslikali da je princeza Šarlin skinula venčani prsten



Francuski časopis “Royauté” prvi je objavio da se princ Albert i princeza Šarlin od Monaka razvode, a zatim su glasinu preneli brojni tabloidi. Kraljevski par je sada odlučio da se oglasii i razjasni celu stvar.

Pročitajte Zatišje pred buru - U slučaju razvoda najtužnija princeza Šarlin gubi decu

 

 

Zbog lečenja u Južnoj Africi i Švajcarskoj, princeza Šarlina, poznatija i kao “najtužnija princeza” dve godine nike boravila u Monaku.

Ona, sada,  ponovo punom parom obavlja kraljevske dužnosti i često ima javne nastupe.

Iako se činilo kako se princeza oseća bolje nego ikad, strani mediji mnogu pisla da je njena odvojenost od princa Alberta uzrokovala kraj njihovog 12 godina dugog braka

Takve sumnje, i nepotvrđene priče dodatno su podgrejane,kada je ovih dana u Milanu snimljena bez burme i vereničkog prstena.

Pomenuti magazin “Royauté” prvi je objavio glasine koje su pokrenule lavinu, a zatim je kraljvski par izašao sa saopštenjem kako bi demantovali spekulacije. 

- Želio da zvanično demantujem zlonamerne glasine koje širi francuski časopis Royauté. Molimo javnost da zanemari ovaj članak koji je potpuno neutemeljen - poručio je portparol kraljevske porodice Monaka.

Pročitajte Princeza se vratila kući - Kraj spekulacijama o razvodu prinčevskog para

 

 

Podsetimo, princ Albert je olimpijsku plivačicu Šarlin upoznao na na sportskom događaju 2007. godine, a par je 2010. objavio veridbu. Zatim su se venčali su se u julu 2011., a 2014. su dobili blizance, princa naslednika Žakeza i princezu Gabrijelu.

Princ ima i dvoje vanbračne dece s dve različite žene, ćerku Jasmin Grejs Grimaldi, kao i sina Aleksandra Grimaldi - Costea.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Сеновић

26.03.2023 08:45

Јадна жена. Залетела се за тиквоњу.

Sanja

26.03.2023 22:09

Ajde ova tuzna ,ako nezna da se ponasa, prilagodi ,ako nije srecna neka ide ....i oslobodi prostor nekoj koja ce biti srecna uz ovog'princa'