Princeza se vratila kući: Kraj spekulacijama o razvodu prinčevskog para

Autor:

09.11.2021 19:15

Foto:

Foto:

Princeza Šarlin konačno kod kuće nakon nešto više od deseti meseci, koliko je boravila u Južnoj Africi, te je ovim potezom stavila tačku na brojne spekulacije o rastanku sa princom od Monaka Albertom.



Deset meseci prošlo je od kako je princeza Šarlin napustila Monako. Brojne spekulacije i nagađanja nadvile su se nad njenim odlaskom, no ona se u ponedeljak ujutru privatnim avionom vratila iz južnoafričkog grada Durbana. Po povratku u kneževinu jedan detalj posebno je svima zapao za oko, a tiče se zaštitne maske koju je jedino princeza nosila, a ovaj njen postupak mogao bi da bude povezan sa nedavnim zdravstvenim problemima sa kojima se suočavala, prenosi Daily Mail.

- Bilo je vrlo izazovno biti tamo, ali istovremeno je i divno vratiti se u Južnu Afriku. Želela bih da zahvalim lekarima u Južnoj Africi koji su uradili sjajan posao kako bi mi pomogli i radujem se što se vraćam svojoj deci - rekla je ova 43-godišnjakinja pre poletanja.

 

 

Osim pomenute maske, Šarlin je vidno izgubila na kilaži, no svetski mediji to pripusuju činjenici da je tokom boravka u Južnoj Africi bila podvrgnuta nizu operacija, te njen krhk izgled ne čudi. Princeza je u više navrata govorila o tome da se bori sa zdravstvenim problemima, ali nije želela da precizira o čemu je reč.

- Princeza je dobro raspoložena i raduje se povratku kući - rekao je portparol kraljevske porodice, dok je Majk Vitstok, princezin otac, istakao da je njegova ćerka srećna što se vratila u Monaku - Hvala Bogu da se vratila kući - kratko je prokomentarisao.

Pročitajte i Duvački orkestar, keks i vesela princeza: Knez Albert od Monaka s porodicom na pikniku (foto)

Gettyimages

 

Podsećanja radi, višemesečno odsustvo 'najtužnije princeze sveta' podstaklo je glasine o navodnom razvodu sa knezom od Monaka, no oboje su ovakvu mogućnost oštro demantovali, a njen povratak trebalo bi da stavi tačku na bilo kakva dalja nagađanja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading