Nevena Božović

Putuj, moja Milena...Nevena Božović slomljena od bola, smrt je uzela nju (foto)

Autor:

24.03.2023 09:24

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Baka Nevene Božović preminula, pevačica neutešnaNevena Božović suočila se sa velikim gubitkom. Naime, pevačici je preminula baka od koje se ona oprostila dirljivim rečima.

Pročitajte Nije ni čudo što ga krije - Nevena retko pokazuje muža, a kada to učini ima šta i da se vidi (foto)

Luka Šarac

 

"Putuj, moja Milena. Moja baba, moj anđeo, moj borac, moj ponos, moja boginja, moja Lula. Volim te", napisala je neutešna Nevena, a poruke podrške su se nizale. 

Pročitajte Maminim stopama - Muzika i note od malih nogu

 

 


Inače, poznato je da je Nevena Božović izuzetno vezana za porodicu i u više navrata je isticala kolika su joj podrška njeni najmiliji.

- Mi živimo odlično. Ne fali nam baš ništa, niti je deci ikada išta nedostajalo. Kad je Nevena položila vožnju, kupili smo joj kola.

Pročitajte Važan dan u porodici Nevene Božović - Mama je učinila ponosnom! (foto)

Instagram printscreen

 

Svake godine idemo na letovanje, zimi na skijanje, tako da od te priče da je Nevena neka jadna devojka s Kosova nema ništa. Kažu da izgleda uplašeno i da je previše fina.

Pa fina jeste, ali zato što je tako vaspitana. Zoran i ja smo nju i sestru učili da se starijima ne protivreči. Vaspitane su da budu skromne i jesu pomalo i konzervativne. Ali to možda i nije loše u ova današnja vremena - ispričala je svojevremeno Nevenina majka Ružica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
Milos

24.03.2023 18:31

Umrla Nevenina baba umrla je baba i moje zene Nevene pa niste nista napisali

Miroslav

25.03.2023 08:09

Bog da joj dušu prosti. A po čemu je poznata baba te, neke, Milene?

Сеновић

25.03.2023 20:31

О , ужас.

Snezana

26.03.2023 15:11

Sram bilo što pišu ovakve komentare.Ovo je divna porodica i umrla baka je zaslužila poštovanje.Nevena poštena obrazovana žena i stidite se vi zlobnici.Uzdižete nekakvu maju..muljanu .****** ******.i imaju više prostora u medijima,a ovu poštena por.omalovažavate!!!!!Mitrovčanka