Nevena Božović

Maminim stopama: Muzika i note od malih nogu

Autor:

02.10.2022 19:00

Foto:

Foto:

Ćerka Nevene Božović muzikalna na mamu



Ćerka Nevene Božović od malih nogu pokazuje ljubav i talenat prema muzici. Naime, na proslavi njenog prvog rođendana od roditelja je na poklon dobila mali klavir od kojeg se nije odvajala, već je sedela na terasi, posmatrajući igračku i njegove dirke. Kako iver ne pada daleko od klade, poznata pevačica je nedavno na svom Instagram profilu, podelila sliku na kojoj se vide dečije ruke, kako prelaze preko dirki klavira. Kao i njena ćerka Anka, i Nevena je zavolela muziku od ranog detinjstva, pa je tako sturdirala muziku na Univerzitetu u Beogradu, a 2019. godine je završila specijalizaciju iz solfeđa.

Instagram screenshot @nevenabozovicofficial

 

 

Pročitajte Promena Nevene Božović će vas šokirati - Ofarbala kosu, nikad više plavuša

 

Da krv nije voda, svedoči i činjenica da i Ankin tata, Nevenin suprug, pilot Nikola Ivanović, osim što se sjajno snalazi u ulozi tate, supruga i pilota, svira i saksofon, tako da je mala Anka od malih nogu naučena i okružena muzikom, pevanje i različite ritmove. Mlada pevačica se odlično snašla u ulozi majke, rekavši jednom prilikom da od kada je postala majka ima mnogo više energije nego ranije, iako manje spava. Nastavljajući da ima pomoć od svoje, ali i majke od njenog supruga, kao i od svoje sestre koje im priskaču u pomoć da pričuvaju malu Anku dok je Nevena na probama. Mlada pevačica priprema nove pesme, na kojima vredno radi u studiju, pa stoga porodica Ivanović živi na relaciji Beograd - Budva.

Nevena je svojvremeno, za magazin Hello izjavila da je njena naslednica hiperaktivno, veselo dete, kojem česta putovanja avionom ne smetaju, a iako joj je u tom periodu bilo svega sedam meseci, ona je svuda išla sa mamom i tatom. "Stalno sa mamom i tatom putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni, puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega" - zaključila je pevačica za pomenuti magazin.

Instagram printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading