Zlatan Ibrahimović

Posle kiše duga: Prelepe vesti, Zlatan Ibrahimović skače od sreće (foto)

Autor:

15.03.2023 21:15

Foto: (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Foto: (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Posle gubitka velikog prijatelja Siniše Mihajlovića i saznanja da još jedan prijatelj boluje od leukemije, Zlatan Ibrahimović konačno ima razloga za sreću!



Pre mesec dana Zlatan Ibrahimović doživeo je veliki udarac kada je saznao da njegov veliki prijatelj boluje od leukemije. Naime, poznati novinar Thijsu Slegersu vodi bitku sa opakom bolešću, a lekarske prognoze kažu da neće još dugo izdržati. Zbog ovih vesti Ibra se potpuno slomio. 

Pročitajte Šta će Helena reći - Poznati fudbaler u društvu jedne od najlepših žena sveta

- Bio mi je jedini prijatelj kada sam bio mlad i izgubljen. Nikoga nisam imao u Holandiji, a onda me je on pozvao. Uglavnom su mi novinari bili neprijatelji, ali sa njim sam postao dobar prijatelj. On mi je pomogao i dao podršku koja mi je bila potrebna. O njemu sam pisao i u svojoj knjizi. Uvek smo bili u kontaktu i uvek će biti u mom srcu.Thijs, želim samo da ti kažem da te volim prijatelju moj - rekao je tada fudbalski as.

Pročitajte Zlatan Ibrahimović zataškava navode o neverstvu

Profimedia

 

Ali, za proslavljenog fudbalera konačno su stigle lepe vesti. Kako prenosi Kurir, Zlatan Ibrahimović ponovo će igrati za reprezentaciju Švedske. Iako ima 41 godinu, to nije smetalo selektoru fudbalske reprezentacije Janu Andersonu da ga opet pozove u nacionalni tim.

Photo by Adam Nurkiewicz/Getty Images)

 

Zlatan Ibrahimović biće u konkurenciji fudbalera za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, za utakmice protiv Belgije i Azerbejdžana. Legendarni napadač tek nedavno se oporavio od povrede, zbog koje je pauzirao devet meseci.

Pročitajte Siniša Mihajlović ponovo zablistao na sceni, ovog puta društvo mu je pravio on!

Photo by Adam Nurkiewicz/Getty Images)

 

- Zlatan i ja smo uvek bili u kontaktu. Sada se oseća dobro i jedinstven je kao ličnost i veoma iskusan. Moja ideja je da on pomogne, da uđe i doprinese na terenu, inače ga ne bih pozvao - objasnio je Anderson.

Pročitajte Trudna bivša ljubavnica Zlatana Ibrahimovića! Italijanska voditeljka sve objavila na mrežama

Ibrahimović je u dresu Švedske do sada odigrao 121 utakmicu i postigao 62 gola. Sa Milanom ima važeći ugovor do kraja ove sezone, ali ga klub nije licencirao za Ligu šampiona.

Getty Images

 

Kada su ga novinari italijanskog Mediaseta pre mesec dana pitali dokad planira da igra fudbal, Ibrahimović je izjavio:

- Osećam se kao Nikola Jokić u NBA. Ako se osećam isto kao danas, nastaviću da igram još nekoliko godina, ne samo sledeće godine!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading