Zlatan Ibrahimović

Mihajlović, a sada i on... Zlatan Ibrahimović rasplakao svet: Dijagnoza je leukemija (video)

Autor:

14.02.2023 11:15

Foto: Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Foto: Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Fudbaler Zlatan Ibrahimović živi možda jedan od najtežih perioda svog života, stravične vesti potvrdio uživo u emisiji, leukemija uzima još jednog njegovog prijatelja



Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović bili su veliki prijatelji, barem se tako svima nama činilo. Međutim, otvoreno pismo koje je Sinišin rođeni brat uputio medijima posle sahrane pokrenulo je lavinu komentara.

Naime, Dražen Mihajlović u saopštenju je zahvalio svima koji su izjavili saučešće porodici i došli na poslednji ispraćaj u Rim, ali i onima koji to nisu učinili, a bili su Sinišini prijatelji.Ubrzo je počelo da se spekuliše da je prijatelj koji se pominje u otvorenom pismu upravo Zlatan. Zbog čega se Ibra od Mihe nije oprostio ni na mrežama, ni u Rimu, ostaje samo da se nagađa.

Pročitajte Zlatan Ibrahimović slomio se na konferenciji - Tužna slika obišla svet (foto)

Profimedia

 

Međutim, da je sudbina Ibrahimoviću zadala stravičan udarac govore najnovije pretužne vesti. Proslavljeni fudbaler doživeo je emotivni slom prilikom uključenja u jednu emisiju. Zlatan se javio video pozivom kako bi poslao poruku podrške svom dobrom prijatelju i poznatom novinaru Thijsu Slegersu koji vodi žestoku borbu sa opakom bolešću. Thijs je jedan od retkih novinara sa kojima je slavni as u jako dobrim odnosima. Pomogao mu je dosta prilikom dolaska u Ajaks i Ibra mu to nikada nije zaboravio.

Nažalost,  proslavljeni novinar boluje od akutne leukemije, nalazi se u jako teškom stanju i lekari su mu poručili da mu se bliži kraj.

- Bio mi je jedini prijatelj kada sam bio mlad i izgubljen. Nikoga nisam imao u Holandiji, a onda me je on pozvao. Uglavnom su mi novinari bili neprijatelji, ali sa njim sam postao dobar prijatelj. On mi je pomogao i dao podršku koja mi je bila potrebna. O njemu sam pisao i u svojoj knjizi. Uvek smo bili u kontaktu i uvek će biti u mom srcu – rekao je utučeni fudbalski as i poptuno se rasplakao. 

- Thijs, želim samo da ti kažem da te volim prijatelju moj - rekao je Ibra kroz suze.

Pročitajte Od prijateljstva do izdaje - Zašto Zlatan Ibrahimović nije došao na sahranu Siniše Mihajlovića

Kako prenose mediji, ovom četrdesetšestogodišnjem novinaru 2020. godine dijagnostifikovana je leukemija. Nažalost, prethodnih dana stanje se ozbiljno pogoršalo i lekari su mu saopštili da više nema nade za izlečenje i da bi svaki dan mogao da mu bude i poslednji.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading