Zlatan Ibrahimović zataškava navode o neverstvu

Autor:

02.07.2021 17:56

Foto:

Foto:

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Milana, bio je glavna tema medija prošlog leta kada su ga povezivali sa popularnom sportskom novinarkom Diletom Leotom



Ibrahimović (39) i Dileta (29), punili su, prošlog leta, novinske stupce navodnim romantičnim večerama, a fudbaler i njegova supruga Helena Seger, sa kojom je već 18 godina, nisu davali komentare na pitanja o neverstvu.

Pročitajte i Zlatan Ibrahimović slomio se na konferenciji - Tužna slika obišla svet (foto)

Photo by Manuel Queimadelos AlonsoGetty Images

 

Samo nekoliko meseci nakon medijskog povezivanja fudbalera i novinarke, šuškalo se da je Heleni dosta nevere, teme koja se provlačila i prethodnih godina njihovog zajedničkog života, te da je zbog toga odlučila da se iseli iz zajedničkog doma.

Pročitajte i Siniša Mihajlović ponovo zablistao na sceni, ovog puta društvo mu je pravio on!

 

 

Pošto su supružnici i na ovu temu ostali nemi za javnost, ostaje da zaključimo da su problemi, ako ih je i bilo, rešeni između četiri zida. U prilog tome svedoči i zajednički odmor na Majorci, na koji su otišli sa svojim sinovima Maksimilijanom (14) i Vinsentom (13).

Inače, poznati fudbaler se nedavno, na svom Tviter nalogu, pohvalio trejlerom za novi film "I Am Zlatan: The Movie", koji je baziran na njegovoj autobiografiji pod nazivom "I, Ibra", a govori o svim njegovim uspesima u zavidnoj fudbalskoj karijeri.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading