Porodica Mihajlović krstari italijanskom obalom: Siniša kao u najboljim danima, Arijana blista

Autor:

14.08.2020 12:25

Foto:

Foto:



Porodica Mihajlović na odmoru

Siniša i Arijana ostavili su najteže iza sebe, uspešno prebrodivši podmuklu bolest koja je zadesila proslavljenog fudbalera, a teško iskustvo naučilo ih je da je vreme neprocenjivo, upravo zbog toga, oni su odlučili da slobodno vreme provedu sa voljenim osobama.

Miha na žurci italijanskog milionera u neobičnom izdanju, da li je preterao?

Naime Siniša i njegova prelepa supruga vreme provode u društvu svojih ćerki Viktorijom i Virdžinijom i sinova Dušana i Nikolasa, krstareći italijanskom obalom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha) on Aug 6, 2020 at 12:54pm PDT

Siniša je i ovog puta potvrdio da izgleda sjajno, što smo mogli primetiti i na instagramu, gde njegova supruga redovno stavlja njihove romantične fotografije. Arijana i Siniša zaljubljeni su i posle 25. godina braka kao i na početku, a Arijana izgleda sjajno, i ne odudara mnogo od svojih prelepih ćerki, koje su se na jahti opuštale uz dobro poznati ritam Severininog letnjeg hita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Aug 12, 2020 at 4:46am PDT

U društvu porodice Mihajlović našao se i poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović, poznato je da su on i Siniša jako dobri prijatleji, a momenat srdačnog pozdrava zabeležila je Sinišina ćerka na društevnim mrežama.