Siniša Mihajlović ponovo zablistao na sceni, ovog puta društvo mu je pravio on!

Autor:

05.03.2021 19:45

Foto:

Foto:



Siniša Mihajlović srca italijanske publike osvojio je davno, još u vreme kada se aktivno bavio fudbalom. Kako ga je životni put odveo ponovo ka Italiji, gde sa uspehom trenira fudbalski klub Bolonju, Mihajlović je nastavio da oduševljava tamošnju javnost svojom neverovatnom harizmom, a još jednom je potvrdio da se i na sceni snalazi zaista odlično.

Sinisa Mihajlovic, foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Siniša je dobio specijalnu pozivnicu na festival u Sanremu, jedan od najpoznatijih muzičkih događaja u Italiji, društvo mu je pravio veliki prijatelj i jedan od najboljih fudbalera ikada Zlatan Ibrahimović, a kada su njih dvojica na sceni, spektakl je zagarantovan. Kako su obojica nekoliko dana pre zvaničnog nastupa najavili svoje gostovanje na pomenutom festivalu, bilo je poznato da će na sceni izvesti čuveni italijanski hit 'Lutalica', koji je star neverovatnih pola veka.

Ceo događaj počeo je nešto kasnije, a sve zbog nezgode koja je zadesila Ibrahimovića.

- Dogodila se nesreća na autoputu. Posle tri sada sam rekao vozaču da me pusti da izađem, zaustavio sam motociklistu i pitao ga da me prebaci do Sanrema? Dobra stvar je što je bio navijač Milana, pa sam stigao - objasnio je popularni Ibra, te je navodno voditelju pomenutog programa pokazao i snimak sa neplanirane vožnje.

Pročitajte i Siniša Mihajlović sa suprugom zablistao je na plesnom podijumu!

Sinisa Mihajlovic i Zlatan Ibrahimovic, foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Siniša Mihajlović u razgovoru sa voditeljem svoju eleganciju uporedio je sa čuvenim Džejms Bondom, ponovo se dotakao svog prijateljstva sa Zlatanom, a za kraj se i našalio sa Švedskim fudbalerom istakavši da je jedina razlika između njih dvojice to što je Siniša, za razliku od Zlatana, osvojio najvažniji trofej u fudbalu - trofej Lige šampiona!

Nakon perioda velike neizvesnosti i borbe, Siniša Mihajlović konačno može da se opusti, te da uživa punim plućima u životu, a spektakularni nastup dvojice velikih prijatelja pogledajte u nastavku - uživajte!