Nataša Bekvalac

Ovo je zaista ona: Pogledajte Natašinu sliku iz lične karte (foto)

Autor:

14.03.2023 21:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Fotografija Nataše Bekvalac iz ličnog dokumenta pojavila se na društvenim mrežama, pa dok su jedni oduševljeni, drugi smatraju da je sve fotomontaža i da pevačica sigurno ne izgleda ovako



Fotografija Nataše Bekvalac koja je osvanula na društvenim mrežama potpuno je raspametila njene fanove. Iako novosađanka godinama slovi za najlepšu pevačicu na našim prostorima, ljudi ovo nisu očekivali.

Pročitajte Prefinjenost i elegancija u pastelnim tonovima - Natašin dom je pravi raj, jedan detalj je posebno zanimljiv (foto)

Instagram

 

Novosadska barbika, epitet koji popularnu pevačicu prati kroz karijeru je možda i najbolje opisuje. Uvek nasmejana, doterana, prirodno lepa Nataša uživa u svakom trenutku koji joj život pruža zajedno sa svojim naslednicama Hanom i Katjom.

Nedavno je na Instagramu osvanula fotografija popularne pevačice navodno iz ličnih dokumenata, a komentari koji su se ređali bili su i više nego pozitivni. Naime, Nataša izgleda lepše nego ikad bez trunke šminke i bez bilo kakvog filtera. 

Pročitajte Fotografija Nataše Bekvalac - Pevačica zanemela od iznenađenja, Katja je ovo uradila (foto)

Instagram printscreen

 

Ova fotografija je samo dokaz koliko je pop pevačica prirodno lepa žena, sa čime se slažu i njeni obožavaoci, jer je slika za kratko vreme dobila mnoštvo lajkova i komentara.

Iako mnogi od nas nisu zadovoljni fotografijama iz ličnih dokumenata, verujemo da to nije slučaj kod Nataše koja, iako bez trunke šminke, deluje lepo, negovano, i što je najvažnije, srećno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading