Antonije Pušić

Rambo Amadeus optužen za zlostavljanje, crnogorska producentkinja sve priznala

Autor:

13.03.2023 17:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Popularni muzičar Antonije Pušić poznatji kao Rambo Amades našao se usred velikog skandala o kojem ne prestaje da se priča, optužbe nimalo nisu lake



Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, javno je putem Instagrama optužila crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za s*ksualno zlostavljanje.

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela s*ksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi.

Pročitajte Muzičar Rambo Amadeus nakon što je pobedio opaku bolest - Ne mogu da se radujem punim srcem

Lejla Kašić je u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić, a UNICEF je odmah reagovao i suspendovao Pušića.

Pročitajte Rambo Amadeus otkriva zašto kreira odeću

Lejla Kašić je u objavi apelovala na sve žene da ne ćute na s*ksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

Pročitajte Afera kakva se ne pamti - Ronaldo optužen za seksualno uznemiravanje, poznata influenserka sve priznala

Ovim povodom oglasio se i Vladan Otašević, autor i urednik emisije "Dnevnica", koji je osudio ponašanje Ramba Amadeusa, piše Blic. 

- Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali šta se desilo. Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumijem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osudjujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu javnu odgovornost. Rambovo ponašanje tokom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i desio ovaj incident, nije bilo isto. Ne razumijem njegov postupak. Ali kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, imam obavezu da javno kažem da to što se dogodilo osudjujem i smatram da ni jednoj ženi nešto slično ne smije da se dogodi. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno izvinio Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti - rekao je Vladan Otašević.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Uspenski

13.03.2023 18:10

To je njegov stil ponašanja...sociopatski...ne bira način kako bi bio u centru pažnje...najčešće seretskim ponasanjem i provokacijom...takav je njegov narativ...