Rambo Amadeus otkriva zašto kreira odeću

Autor:

18.12.2021 18:30

Foto:

Foto:

Muzičar Rambo Amadeus postao je modni kreator, jer je to bio jedini način da obezbedi unikatnu garderobu.



- Samo tako sam bio siguran da će ono što nosim biti jedinstveno- da je sam smislim. Počeo sam da kreiram dosta davno, prvo za scenu, a zatim i za svaki dan- otkriva Rambo. 

Rambo će biti odeven u jedan od svojih modela na koncertu, trećem na sceni Kombank dvorane, zakazanom za 26. decembar. Priznaje da jedva čeka da se popne na binu, jer je zbog korone napravio dvogodišnju pauzu.

Pročitajte i Muzičar Rambo Amadeus nakon što je pobedio opaku bolest: Ne mogu da se radujem punim srcem!

Gloria JB

 

- Uželeo sam se svirke pred publikom, koja će moći da čuje i pesme nastale u međuvremenu. Koncerti pred publikom su važan ritual koji zapravo traje koliko i ljudsko društvo. Tek sada možemo da razumemo koliko su zapravo i muzika i humor dragoceni, koliko su u stanju da pruže neophodnu dozu optimizma, i izvođačima i publici, pa ne treba da čudi što je izvođačka umetnost opstala od praistorije do danas, bez obzira na izazove epoha kroz koje je homosapiens prolazio. 

Koncert na kome će Rambo nastupiti uz Five winnetous biće prenošen i onlajn, preko platforme Entrio.si. 

- To je izvanredno, jer će moći da gledaju i ljudi iz dalekih delova zemaljske kugle, kao i oni koji žive preko puta Doma sindikata, ali iz nekog razloga ne mogu da dođu - smatra Rambo. 

Komentari. (0)

Loading