Šeron Stoun

Konačno sam uradila to: Šeron Stoun (65) neprepoznatljiva, šokirala najnovijim fotografijama (foto)

Autor:

11.03.2023 16:00

Foto: Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for The Recording Academy

Foto: Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for The Recording Academy

Izgled Šeron Stoun decenijama je hvaljen, ali na najnovijim fotografijama glumica ne liči na sebeHolivudska diva Šeroun Stoun decenijama je slovila za jednu od najpoželjnijih glumica. Iako gazi sedmu deceniju godine joj lepo stoje i uprkos teroru i presiji za večnom mladošću, odolela je estetskim zahvatima i pustila da prirodno stari.

Pročitajte Iznenada preminuo rođeni brat Šeron Stoun, glumica se uplakana oglasila na Instagramu (video)

Photo by Andreas Rentz / Getty Images

 

Međutim, izgled Šeron Stoun na najnovijoj fotografiji koju je podelila na svom Instagram nalogu šokirao je mnoge. Naime, glumica pozira u kućnom izdanju, a ono što je na slici u prvom planu su njene džinovske usne.

Pročitajte Bolno priznanje - Izgubila sam devetoro dece

Instagram screenshot sharon stone

 

„Uradila sam to. Konačno. Za svoj rođendan. Pala sam pod uticaj Holivuda. Ponekad dobijete baš ono što želite“, napisala je Stoun u opisu fotografije i u prvi mah zabrinula pratioce koji su pomislili da je preterala sa hijaluronom.

Pročitajte Brutalan izgled i u sedmoj deceniji života - Kraljica crvenog tepiha priredila spektakl koji je hipnostisao ceo Kan

Instagram screenshot sharon stone

 

„Bože, na trenutak sam se uspaničila“, „Pomislio sam da je Kortni Lav“, „Ma ne izgleda čudno uopšte“, bili su samo su neki od komentara fanova, ali ubrzo je postalo jasno da je reč o šali. Glumica je stavila voštane usne, napravljene od parafinskog voska za hranu, oblikovanog tako da liči na par prevelikih usana. 

Tako da, fanovi, budite bez brige, Šeron Stoun je i dalje ona stara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

12.03.2023 08:10

Да се човек уплаши.