Monika Martać

Čestitamo! Ogromna radost, Ivan Mileusnić otkrio prelepe vesti, Danijela van sebe: Deca su naša budućnost

Autor:

27.02.2023 14:50

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Prelep razlog za slavlje u porodici Karić, a zaslužna je ćerka Danijele Karić Monika Martać... Čestitamo!



Pevačica Danijela Karić i plesač i koreograf Ivan Mileusnić u skladnom su braku od 2019. godine. Plod njihove velike ljubavi je trogodišnji sin Maksim. Pored zajedničkog sina, srećan par odgaja i Danijelinu decu, ćerku Moniku i sina Filipa, koje pevačica ima iz braka sa bivšim fudbalerom Nikolom Martaćem.

Malo je reći da je porodica Karić presrećna i to zbog vesti koje im je donela i priredila upravo ćerka Danijela Karić, Monika. 

Pročitajte Sada je sreća dva puta veća - Danijela i Ivan objavili divne vesti, čestitamo (video)

Instagram

 

Da je ćerka Danijele Karić u sjajnom odnosu sa očuhom, dokaz je i to da je uspela da se zaljubi u ples i krene profesionalno da se bavi istim.

"Pripreme uveliko u toku... Postavljamo i uvežbavamo nove koreografije. Ponosan na naše buduće šampione @monikamartac i @kostadonic2008 i nove zvezde u plesnoj budućnosti, jer drugačije ne dolazi u obzir. Posebno ponosan na naše @danijelakaric "malo", tj sada već veliko dete @monikamartac koja treba da bude primer svakoj svojoj vršnjakinji po mnogo čemu! Bravo, deco!!! Tek smo počeli. Jedva čekam prvo takmičenje i sve što pripremamo", otkrio je nedavno Ivan pored video zapisa na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte Danijela Karić i Ivan Mileusnić nakon gubitka bebe - Ništa nije ukazivalo da će se to desiti

A sada se trud isplatio i nagrada je stigla u Monikine ruke. 

"Ne postoje reči koje mogu da opišu sreću, radost i ponos. Fotografije govore više od reči! Ono što mogu zasigurno da kažem a to je da rad, rad i samo rad dovodi do ovakvih rezultata i stvara šampione! Hvala svima koji su doprineli da naši Konstantin i Monika zaista izgledaju svetski! Ulaganje u decu je najbolja investicija jer su deca naša budućnost !!! Posebna zahvalnost, ljubavi moja, tebi, jer si najbolji trener, mentor @ivanmileusnic koji je od prvog dana verovao u njih i dao sve od sebe da oni budu danas svetskog ranga i ponos cele Srbije i primer svim mladima pogotovo u danasnje vreme !!!", napisala je vidno srećna Danijela pored seta fotografija sa takmičenja. 

Čestitamo!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading