Danijela Karić

Otkrivamo kako je prevremeno rođena Milica, 9 dana posle porođaja Danijela Karić i dalje u bolnici

Autor:

24.05.2024 15:03

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Danijele Karić i Ivana Mileusnića zadržana u bolnici, ovo su detaljiĆerka Danijele Karić i Ivana Mileusnića, devojčica Milica, rođena je 15. maja ove godine, pre tačno devet dana, a njen dolazak na svet bio je delić slagalice sreće koju godinama grade.

Nekadašnja pevačica porodila se carskim rezom i na svet je donela zdravu naslednicu koja je ponela ime pobednice i carice, a svako ko ju je do sada video kaže da joj ime savršeno pristaje.

Instagram

 

Ponosni otac Ivan se nakon rođenja mezimice oglasio na Instagramu pohvalivši se prinovom, te supruzi uputio emotivne reči.

- Ljubavi moja. Ti si heroj, ti si car, ti si najhrabrija, najbolja, jedinstvena, neustrašiva. Ti si moja boginja…
Preponosan sam na tebe. Hvala ti za sve.

 - Stigla nam je Milica - pobednica. Volim vas - napisao je Ivan kome je ovo drugo dete sa Danijelom.

Hvala ti što si izdržala i ostvarila mi još jedan san…

Pročitajte Kako je moguće da Danijela Karić tri dana posle porođaja u 40. godini izgleda ovako?

Pre nekoliko dana Karićeva je objavila fotografiju iz porodilišta na kojoj je nasmejana pozirala sa bebom, ne skrivajući široki osmeh i sreću na licu.

Ipak, kako portal Gloria.rs ekskluzivno saznaje, mama i beba još uvek nisu napustile porodilište iako je prošlo više od nedelju dana, a razlog je zdravstveno stanje bebe.

Ćerka Danijele Karić rođena je mesec dana pre termina, pa je po preporuci neonatologa ostala u bolnici dok dovoljno ne ojača da se pridruži braći i sestri koji je kod kuće s nestrpljenjem iščekuju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading