Danijela Karić i Ivan Mileusnić nakon gubitka bebe: Ništa nije ukazivalo da će se to desiti

Autor:

22.03.2021 10:20

Foto:

Foto:

Danijela Karić i Ivan Mileusnić odmaraju se nakon spontanog pobačaja u Dubaiju, gde su ostali duže nego što su planirali da bi se Danijela oporavila.



Danijela Karić i Ivan Mileusnić su nakon tragičnog gubitka bebe utehu našli u porodici koja će im pomoći da se oporave.

Bračni par je tim povodom otvoreno sa svojim pratiocima podelio emocije na društvenim mrežama.Tada su napisali da znaju da postoji razlog zbog koga se ovo desilo, ali da bi poželeli da znaju i koji je. Ivan se osvrnuo na na bolan period njihovih života koji je iza njih.

Ivan se oglasio prvi put nakon tragedije iz Dubaija gde se odmaraju.

Pročitajte: Tragičan gubitak bebe - Danijela Karić sa suprugom traži utehu

– Ostali smo duže nego što smo planirali, došli smo ovde da se odmorimo, da se još više sačuvamo, ali desilo se šta se desilo, neplanirano smo produžili. Zahvaljujući Danijelinom stricu Bogoljubu odlučili smo da produžimo boravak – rekao je Ivan i dodao:

– Deca rastu sa svojim vršnjacima u porodici, to je lepo gledati. Izgubili smo princezu kojoj smo se radovali, ništa nije ukazivalo da će se to desiti, ali Danijela i ja verujemo u Boga i sigurni smo da postoji razlog zašto se to desilo. Ostali smo ovde mesec dana duže da bi se ona oporavila i sada je dobro. Ostao je veliki ožiljak i trag i trebaće vremena da se to sredi.

Što se tiče njihovog boravka u Dubaiju, Danijela Karić je istakla da je zadovoljna merama koje se tamo sprovode.

Pročitajte: Danijela Karić priredila suprugu veliko iznenađenje zbog kojeg se najpre ljutio

– Ovo je zemlja za primer, svuda nose maske, drži se distanca, sve moguće mere su preduzete i želim da pošaljem svima poruku u Srbiji da se čuvaju. Napolju, sve na otvorenom, što više može, ali ako uđete u tržni centar da popijete kafu, veliki su razmaci, 50 posto kapaciteta verovatno radi – rekla je ona.

– Vraćamo se uskoro. Ja sam šokirana koliko je žena prošlo kroz ovo (gubitak bebe), čak i meni bliskih drugarica. Jako mi je žao što je to kod nas i dalje tabu tema - rekla je Danijela za emisiju „Premijera – Vikend specijal”.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading