Milica Todorović

Sudbonosni susret, Milica Todorović iskreno: Seka i Veljko su me upoznali sa njim

Autor:

25.02.2023 18:00

Foto: Nemanja Dedović

Foto: Nemanja Dedović

Pevačica Milica Todorović redovno odlazi kod oca Nikole u Hram Svetog proroka Ilije u Staroj Pazovi i od njega dobija korisne savete i sugestije kako da prevaziđe prepreke na koje nailazi



Dok je prvi put prilazila Hramu Svetog proroka Ilije u Staroj Pazovi, Milica Todorović (32) nije znala šta da očekuje. Bio je to susret sa srećom i smirenjem, ispostaviće se ubrzo. Upoznavanje sveštenika Nikole, kod koga je otišla na preporuku Seke Aleksić, promenilo je pevačici život iz korena i postavilo je čvrsto na put duhovnosti.

Pročitajte Zdravlje joj je narušeno - Milica Todorović na infuziji, javnost zabrinuta

Nemanja Dedović

 

- Umiruju me i usrećuju razgovori sa ocem Nikolom. Upoznala sam ga preko koleginice Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića i mnogo sam srećna zbog toga, od tada redovno odlazim u crkvu i pričam sa njim. On mi dođe kao psiholog, njemu sve mogu da kažem. Leči mi dušu, u pravom smislu.

Pročitajte Prirodna lepota - Pevačica pokazala sliku iz mladosti

Nemanja Dedović

 

Kao vernik i poštovalac tradicije, trudi se i da posti sve postove, mada joj to ponekad ne polazi za rukom. Porodičnu slavu, Svetog Nikolu, kao i Božić i druge velike praznike, provodi u rodnom Kruševcu uz svoje najmilije, mamu Jasminu, tatu Milana, sestre Jovanu i Anđelu i brata Vladana.

Pročitajte Mamina slika i prilika - Sada znamo na koga je poznata pevačica nasledila lepotu

Nemanja Dedović

 

- Pošto živim u Beogradu, baš se uželim kućne atmosfere. Zbog toga mi je obeležavanje porodične slave posebna i važna prilika. Uz najbliže, videla sam i članove šire porodice i prijatelje, koje retko srećem. Divno smo se družili i ispričali. Takva okupljanja mi veoma nedostaju. Dugo ne živim sa njima, pevam od 15. godine i često mi fale, ali smo zahvaljujući tehnologiji stalno u kontaktu. Sa mamom imam video-pozive svakog dana, ona mi je od samog početka najveća podrška, ali i najveći kritičar. Sve primeti, čak i kad neki šav na haljini nije kako treba. Mama voli da ide sa mnom u studio i prva čuje novu pesmu. Talična mi je, kad god to uradi, pesma bude veliki hit.

Pročitajte Tajna prsten na levoj ruci - Ovo je dugo krila od svih

Nemanja Dedović

 

Ljubav na čekanju i dok je na poslovnom planu ostvarena, na emotivnom nije. Od 2023. godine očekuje da joj donese novu ljubav.

- Na emotivnom planu je trenutno jedno veliko ništa. Nažalost, ne možemo da znamo kad ćemo se zaljubiti. A ja baš volim kad sam zaljubljena i voljena. To mi u poslednje vreme prilično nedostaje. Momci mi se čak i ne udvaraju. Retko kad mi neko priđe, a i onda mi obično ukažu poštovanje, kažu da im se dopada moja pesma i način na koji radim. Daju mi kompliment da sam lepa, slatka, fina i duhovita i na tome se završi.

Komentari. (0)

Loading