Milica Todorović

Tajna prsten na levoj ruci: Ovo je dugo krila od svih

Autor:

24.07.2022 21:10

Foto:

Foto:

Izgled Milice Todorović: kakav prsten krasi ruku pevačice



Izgled Milice Todorović: značenje prstena koji sija na levoj ruci. Poznata pevačica leto provodi radno, kao i njene kolege nastupima širom regiona na kojima je odlična energija, gde sa publikom peva njene hitove. Ovih dana je pevačica imala tu čast i priliku da mikrofon deli sa slavnim teniserom Novakom Đodovićem nakon što je pobedio i osvojio sedmu titulu na prestižnom teniskom takmičenju Vimbldon, kada su zajedno pevali u glas pesme Olivera Dragojevića i još mnogo hitova.

Mirko Tabašević

 

 

Pročitajte U zagrljaju plavuše: Šta će na ovo reći Jelena

 

Mlada pevačica je neko ko je rano krenuo da se bavi muzikom, pa se tako sa 13 godina  pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, na kojem je prilikom druge prijave bila pobednica kao najmlađi takmičar 2005. godine, nakon čega je odmah izdala svoje prve pesme, koje su postale hitovi. Osim muzikom, pevačica se kao devojčica bavila sportom, džudom i rukometom, a ubrzo je izrazila želju da svira klavir.  Nakon ulaska na muzičku scenu, ona je nedugo nakon toga uplovila i u glumačke vode, kada je glumila sa svojim kolegom Stevanom Anđelkovićem u operi Emira Kusturice „Vreme cigana“, koja je premijerno izvedena u Parizu, u „Operi Bastilja“. Pojavila se i u američkom filmu „Običan čovek“ koji je sniman tokom 2015. godine u Beogradu, u kojem je glavni akter holivudski glumac Ben Kingsli, a Milica je u tom filmu otpevala pesmu „Jutros mi je ruža procvetala“.

Osim svojim izgledom, osmehom i  humorom koji ne retko deli sa svojim pratiocima na svom Instagram nalogu, pevačica je ovih dana podelila sliku prstena koji izuzetno podseća na verenički, sija neverovatnim sjajem i nalazi se na levoj ruci. Da li to pevačica želi da poruči nešto svojim pratiocima, još uvek se ne zna.

 

Instagram screenshot @milicatodorovicofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading