Milica Todorović

Prirodna lepota: Pevačica pokazala sliku iz mladosti

Autor:

20.10.2022 17:35

Foto:

Foto:

Izgled mlade pevačice Milice Todorović oduševio sve



Jedna od najpopularnijih Zvezda Granda, popularna pevačica Milica Todorović koja je na scenu zakoračila sada već davne 2005. godine, kada je imala samo 15 godina, osvojila je srca publike svojim glasom, pobedivši u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Kao pobednica, dobila je priliku da snimi svoj prvi studijski album, ali pošto je u tom trenutku još uvek bila maloletna, njen prvenac "Pamtim ja" je malo sačekao. Nakon izdavanja prvog albuma, nastavila je da niže uspehe i hitove, sazrevajući kako u profesionalnom, ali isto tako i u privatnom pogledu. Jer je mlada pevačica odrastala na malim ekranima.

Mirko Tabašević

 

 

 

Pročitajte Sebi je kupila stan, sada je red njih da obezbedi - Ovako je Milica Todorović sredila porodični dom u Kruševcu

 

Danas važi za jednu od najpopularnijih mladih Zvezda Granda čija je karijera od početka išla uzlaznom putanjom, pa se tako osim u muzici opraobala i u svetu filma, zajedno sa njenim kolegom, prijateljem i kumom, pevačem Stevanom Anđelkovićem sa kojim je imala priliku da igra u operi Emira Kusturice "Vreme cigana" koja je izvedena u Operi Bastilja u Parizu. Pored talenta za muziku i glumu, ona je poznata i po svojoj duhovitosti, ali i po osmehu po kojem je prepoznatljiva od kako se pojavila na muzičkoj sceni.

Poznata pevačica je nedavno na svoj Instagram profil sa svojim pratiocima podelila fotografiju iz davne 2007. godine, stare 15 godine, pa je tako podsetila sve kako je tada izgledala. Njeni pratioci su mogli da primete da se Milica nije mnogo promenila, osim boje kose koja je tada bila svetlo braon, nema drugih promena. Naime, Milica je neko kome je pored glasa, harizme, osmeha i duhovitosti, duga, plava kosa tokom godina postala zaštitni znak. Harizmatična pevačica je ispod objave napisala: "Ljudi ovo mora na feed!. Nađoh sliku iz Australije, 2007. godine. Kad tako vratim film i setim se šta sam sve doživela, videla... proputovala... mogu lagano u penziju! Aj ćao." Dok su se ispod fotografije nizali komentari njenih kolega i saradnika Kaliopi, Baneta Opačića, Aleksandre Prijović i mogih drugi, kao što su: "Duša moja", "Koliko si lepa", "Lutka bila i ostala, prirodna, normalna... nemoj se menjati..." i drugi.

Instagram screenshot @milicatodorovicofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading