Milica Todorović

Moja madre najlepša: Povratak u prošlost i prepoznatljiv osmeh

Autor:

31.08.2022 15:16

Foto: Jakov Simovic

Foto: Jakov Simovic

Izgled MIilice Todorović: nasmejana i raspoložena od malih noguIzgled Milice Todorović: mlada pevačica leto provodi na nastupima širom prestonice i regiona gde zajedno sa publikom peva u glas neke od njenih najvećih hitova, kao što su: "Sa bilo kim", "Sve je uzalud", "Nema nazad", "Tri čaše", "Moje zlato" koju je snimila kao duetsku pesmu sa MC Jankom koje su na Youtube dostigle desetine miliona pregleda, što je postavilo Milicu na prvo mesto po pregledima u regionu. Poznata pevačica je od osnovne škole zavolela muziku kada je sa 13 godina naučila da svira klavir, a nedugo nakon toga se prijavila za učešće u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, na kojem je 2005. godine pobedila kao najmlađa učesnica tog takmičenja, nakon čega njena profesionalna karijera kreće uzlaznom putanjom.

Instagram screenshot @milicatodorovicofficial

 

 

Pročitajte Tajna prsten na levoj ruci: Ovo je dugo krila od svih

 

Osim gorepomenutih hitova, ona je učestvovala na Grandovom festivalu 2006. godine sa pesmom "Zašto cura sedi sama", sa kojom se plasirala u finale. Na istoimenom festivalu je 2014. godine osvojila drugo mesto pesmom "Konačna odluka". Poznata kao neko ko je uvek nasmejan, raspoložen i duhovit, često svoje pratioce obraduje nekim videom u kojem imitira neku od poznatih ličnosti. Milica je zbog svojih vokalnih sposobnosti, bila jedna od članica žirija dečijeg muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", pored svojih kolega, Rade Manojlović, Baneta Mojićevića, Darka Lazića, Milana Topalovića Topalka

Instagram screenshot @milicatodorovicofficial

 

 

Kako se odmalena zanimala za muziku, pa je u tom pravcu i nastavila da gradi svoju profesionalnu karijeru, odabravši pevanje kao poziv, Milica se nije samo tu pokazala kao pravi profesionalac, pa se tako oprobala i u glumi igrajući glavnu ulogu u Kusturičinoj operi "Vreme Cigana", zajedno sa svojim kolegom i kumom Stevanom Anđelkovićem, koja je premijerno izvedena u Parizu u operi "Bastilja". Nedavno je Milica na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima sliku sa svojom majkom kada je bila beba, na kojoj je i dan danas ostao prepoznatljiv osmeh koji je krasi i koji se nije promenio. Sa nežnim opisom kako je njena majka najlepša.

Instagram screenshot @milicatodorovicofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading