Aleksandra Popović

Bogata, a veoma skromna: Ćerka Saše Popovića iznenadila, nikada ne biste pogodili čime se bavi

Autor:

24.02.2023 10:00

Foto:

Foto:

Ćerka Saše Popovića nije krenula putem slavnih roditelja, već je pokrenula sopstveni biznis u jednoj potpuno drugoj sferi



Iako je dete poznatih roditelja ćerka Saše Popovića Aleksandra nikada se nije preterano eksponirala u javnosti. Aleksandra važi za skromnu i povučenu devojku koju slava roditelja nije iskvarila, a Saša često ističe koliko je ponosan na nju i sina.

Pročitajte Saša Popović sa ovim našim popularnim pevačem čak 23 godine ne priča, razlog je jasan (foto)

Instagram

 

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja - otkrio je nedavo nekadašnji vlasnik "Grand produkcije".

Pročitajte Bogatstvo joj ništa ne znači - Aleksandra Popović napustila Sašu i Suzanu, evo gde je počela novi život

Boško Karanović

 

Aleksandra je napustila fakultet kako bi pokrenula sopstveni biznis u kozmetičkoj industriji, a u tome je imala punu podršku svog oca. 

- Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj „smarta“ - istakao je Popović za Kurir. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading