Fina, povučena i potpuno drugačija: Ovako izgleda ćerka Saše Popovića

Autor:

11.11.2021 21:00

Foto:

Foto:

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović uprkos poslu njenih roditelja koji iziskuje konstantno pojavljivanje u javnosti, vrlo retko se eksponira u istoj.



Iako je porodica Popović izuzetno eksponirana u javnosti, Sašina i Suzanina ćerka Aleksandra vrlo retko se pojavljuje u istoj, šta više malo ko zna kako ona zapravo i izgleda. No, u nedavnoj epizodi popularne emisije Paparaco Lov, radoznali fotografi uspeli su da uslikaju Aleksandru u opuštenoj šetnji sa majkom, nakon čega se udaljila u napoznatom pravcu s jednom od prijateljica.

Ćerka Saše Popovića nema nameru da nastavlja tatinim i maminim stopama

Sašina i Suzanina naslednica odlučila je da svoju karijeru gradi na osnovu svog talenta, bez oslanjana na uspehe poznatih roditelja. Aleksandra studira produkciju, a činjenica da je, kako se domaći mediji svojevremeno izveštavali, odbila organizaciju gala proslave 18. rođendana, te se zadovoljila privatnom žurkom daleko od radoznalih očiju javnosti dovoljno govori o njenom karakteru.

Pročitajte i Saša Popović pred velikim izazovom: Kako pomiriti 'zaraćene' strane?

Paparaco lov printscreen

 

Jednom prilikom, Saša se dotakao pomenutog rođendana, te je objasnio kako je porodica provela poseban dan.

- Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan. Fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče - ponosno je opisao svakodnevnicu svoje kćerke Popović svojevremeno.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading