Nebojša Grnčarski

Oluja je prošla, stara ljubav zaborava nema: Nebojša i Dragana Grnčarski ponovo pod istim krovom

Autor:

18.02.2023 18:00

Foto: Marina Lukić

Foto: Marina Lukić

Maneken i vlasnik modne agencije Nebojša Grnčarski bio je sa suprugom Draganom na skijanju u Andori čime je stavljena tačka na sukob koji je opterećivao njihov odnos poslednjih godinu i po



Nebojša Grnčarski (56) je sa suprugom Draganom i decom, ćerkom Olgom i sinom Ignjatom - najstariji sin Viktor je ostao u Beogradu zbog obaveza na fakultetu - proveo sedam nezaboravnih dana na skijanju u Andori. I to bi bila još jedna lepa vinjeta u porodičnom albumu slatkih uspomena, posebno u svetlu što su često putovali i kao pravi globtroteri obišli posla sveta, da ne tako davno, u ranu jesen 2021, vlasnik modne agencije Select i njegova supruga nisu prošli kroz najnemirniji period zajedničkog života dugog više od 25 godina. Oluja je prošla i kako stvari stoje, supružnici su shvatili da ih još vezuju emocije, zbog čega su spremni da porade na svom odnosu.

Pročitajte Nebojša Grnčarski - Manekeni su veoma sujetni

Privatna Arhiva

 

 

Posle višemesečne razdvojenosti, par od pre dva meseca ponovo živi pod istim krovom u nameri da nadoknadi propušteno, saznaje Gloria. Ovakvom epilogu najviše se raduju klinci, kojima je, što nije teško pretpostaviti, bilo najteže dok su njihovi roditelji imali različite poglede na budućnost. I upravo zbog njih su Nebojša i Dragana odlučili da sve negativno što se u poslednjih 17 meseci desilo među njima, jake reči i loša dela, ostave iza sebe.

Nekadašnji uspešni maneken nije želeo da govori o pomirenju sa Draganom uveren kako pravi gospodin čuva porodicu od bočnih udara javnosti. I u ispovesti iz aprila prošle godine, nekoliko dana pošto je tužilaštvo odbacilo tužbu protiv njega zbog nedostatka dokaza, birao je reči kad je govorio o supruzi. 

- Kako mi je interes dece uvek na prvom mestu, bilo mi je važno samo da njih zaštitim - rekao je Nebojša..

Pročitajte Nebojša Grnčarski - Zašto sam "Fashion Selection" preselio na aerodrom

Privatna Arhiva

 

Iako je njihova veza startovala neobavezno još 1996, oboje su u intervjuu Gloriji tvrdili da su od samog početka osećali sudbinsku povezanost. 

- Vrlo brzo smo se prepoznali, mada na prvi pogled delujemo sasvim različito. Svi koji su nam radili horoskope kažu da smo karmički predodređeni jedno drugom - rekla nam je Dragana, a Nebojša objasnio kako se promenio uz suprugu: 

- Kada sam počeo da se zabavljam sa Draganom, nisam išao toliko daleko u razmišljanjima kakva će supruga i majka biti. To nije bilo do nje: moje najduže veze u to vreme trajale su po šest-sedam meseci. Nisam bio baš neki dugoprugaš. Nisam razmišljao o sebi kao ocu, pa ni nju nisam video kao majku. Međutim, pošto je Dragana veoma emotivna i izuzetno porodična osoba, negde u dubini duše znao sam da oko toga ne može da bude problema...

Ceo tekst pročitajte u novom broju magazina Gloria

Gloria

 

 

 

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (1)

Loading
Alex

19.02.2023 16:49

U ovoj priči je neko opasno *********