Nebojša Grnčarski u novoj "Gloriji": Zašto sam "Fashion Selection" preselio na aerodrom

Autor:

04.04.2017 17:15

Foto:

Foto:



Vlasnik i osnivač modne agencije ‘Select’, koji je u mladosti maštao da postane pilot, odlučio je da manifestacija ‘Fashion Selection’ bude otvorena revijom na aerodromskom terminalu, pored aviona kojima nikad nije upravljao, mada više ne žali zbog toga

U želji da ljubiteljima mode ponudi nešto drugačije Nebojša Grnčarski (50), osnivač i vlasnik modne agencije “Select”, promenio je koncept jubilarnog 30. “Fashion Selectiona”. Osim najnovijih trendova i kolekcija naših renomiranih kreatora, posetioce čeka i zanimljiv muzički i filmski program.

- Tokom četiri dana, od 6. do 9. aprila, u beogradskom “Belexpocentru” moći će da se pogledaju ostvarenja “Dejvid Bouvi, poslednjih pet godina”, “Majlsova najnovija pesma”, posvećeno slavnom džez trubaču, i španske “Noćne priče”. Biće to srpske premijere - otkriva Nebojša. - U muzičkom delu programa učestvovaće “Neno Belan & Fiumensi”, “The Bestbeat” i “Zemlja gruva”. Modni deo manifestacije biće otvoren na Aerodromu “Nikola Tesla”, gde će na Terminalu 1 kreatorka Suzana Perić predstaviti svoju novu kolekciju. A narednog dana, 7. aprila, napravićemo spektakl sa više od šezdeset manekena, reviju s verovatno najvećim brojem modela u istoriji srpske modne scene. Osetio sam potrebu da okupim sve ljude s kojima sam radio od početka manekenske karijere, od Tamare Bakić i Nevena Boškovića do onih s kojima sarađujem danas. Na toj reviji će biti prikazane kreacije Zvonka Markovića, Verice Rakočević, Irene Grahovac, Suzane Perić, Bate Spasojevića, “AMC-a”, “Pal Zilerija”, “Sportine”.

Ostatak intervjua sa Nebojšom Grnčarskim pročitajte u najnovijem broju magazina “Gloria” koji je u u prodaji od 31. marta!

Komentari. (0)

Loading