Slika i prilika

Upoznajte kćerku Jasne Đuričić i Borisa Isakovića: Prvo Unino predstavljanje

Autor:

29.04.2022 19:00

Foto:

Foto:

Najbolja evropska glumica Jasna Đuričić trenutno boravi u Berlinu kod kćerke Une koju je prvi put predstavila na svom instagramu



Najbolja glumica Evrope, Jasna Đuričić i njen podjednako uspešan suprug i kolega Boris Isaković imaju dvoje dece: sina Stefana i kćerku Unu, koji ne vole da se eksponiraju u medijima. Međutim, tokom boravka u Berlinu gde se Una usavršava, Jasna je podelila njenju prvu fotografiju na instagramu i predstavila svoju naslednicu.

Pročitaj i - Jasna Đuričić i Boris Isaković: Svako je biće za sebe, tu je ključ

Kao veliki posvećenici umetnosti, njih dvoje su decu zarazili umetnošću, a Jasna je u jednom od intervjua za Gloriju otkrila Stefanovo i Unino životno opredeljenje:

Instagram screenshot @jasnadjuricic

 

- Sin Stefan je završio dramaturgiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Sada radi na svojim scenarijima. Una je završila scenski dizajn u Novom Sadu, smer na Arhitektonskom fakultetu, i od pre dve godine je u Berlinu na master studijama. Sada ga je završila. Konkurisala je na nekoliko mesta, čeka odgovore i nada se poslu. Tokom dve godine mastera radila je mnogo interesantnih stvari i nadamo se najboljem. Ništa ne postavljamo kao konačno. Tako smo i sa decom pokušavali da izgradimo odnos i vaspitavamo ih bez isključivosti. Nama je normalno da idemo tamo-vamo. To i svojim studentima govorim: probajte. Taj krevet kod mame i tate te uvek čeka. Idi, probaj sve što možeš, a onda se vrati ako ti se vraća.

Instagram screenshot @jasnadjuricic

 

Tada je priznala da ako njima nešto ne štima, ni njoj ne štima.

- Samopouzdanja nikad dovoljno, iako su oni sada već odrasli ljudi. Stefan će 31, a Una ima 28 godina. Ako su oni okej, onda i ja letim. Ništa ne može da vas usreći, ali i da vas rastuži, kao dete - rekla nam je Jasna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading