Rija i Mila

Kao sa reklame: Ćerke Ene Popov su preslatke, koliko su samo porasle (foto)

Autor:

15.02.2023 20:00

Foto:

Foto:

Ćerke Ene Popov su kao med, ne zna se koja je lepša



Ena Popov i Nenad Čanak više od deceniju koračaju kroz bračni život, a svoju ljubav krunisali su dvema ćerkama Rijom i Milom. Voditeljka ne krije koliko je ponosna supruga i majka i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojim najmilijima.

Pročitajte Ena Popov o braku - Kod nas nema podele na muške i ženske poslove

Instagram

 

Skladna porodica prethodne dane provela je u lepom raspoloženju, a razlog za to su tri slavlja u nizu. Posle proslave Nenadovog četrdesetog rođendana, usledio je rođendan njihove starije naslednice.

“Radosnice moja predivna, da zauvek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvek živimo u sreći i veselju”, napisala je Ena na Instagramu, a Dan zaljubljenih je bio rezervisan za novu proslavu.

Pročitajte Porodica joj je sve - Najnovija rođendanska fotografija Ene Popov oduševila, ćerke Rija i Mila su kao med

Instagram

 

Naime, Enina i Nenadova mlađa ćerka napunila je šest godina, što je lepa voditeljka podelila sa svojim pratiocima.

Pročitajte Suze radosnice - Deca poznatih krenula u prvi razred, ponosne mame blistaju od sreće (foto)

 

 

„Medeno naše ljubavno dete juče napunilo šest godinica! Samo da si zauvek tako vesela, nasmejana, nežna, duhovita, svoja i da nastavis da osvetljavas svaku prostoriju u koju zakoračiš“, napisala je Ena uz set fotografija sa suprugovog rođendana, a ono što su svi komentarisali je koliko su Rija i Mila porasle.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading