Lenka Petrović

I ona je glumica: Ovo je ćerka Olge i Peleta, gledate je u popularnoj seriji svakog vikenda (foto)

Autor:

13.02.2023 20:45

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta je krenula je stopama roditelja i gledate je u jednoj od najpopularnijih serija...



Serija „Vera“ koja prati poznatu jugoslovensku špijunku Veru Pešić za kratko vreme osvojila je srca publike, te je glavna tema ovih dana. Osim Jovane Stojiljković koja se maestralo pokazala u glavnoj ulozi, zapaženu rolu ima i njena najbolja drugarica na malim ekranima, Smilja, koju igra Lenka Petrović.

Pročitajte Olga Odanović i Dragan Petrović Pele - Bez pozorišta u kući više od 30 godina

Slavic Artist Management

 

Lenka je ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta, a kako je sama istakla trudi se da na nju ne utiče slava njenih roditelja.

- Mislim da sam se oslobodila toga. Ja tu ne mogu ništa da menjam, mogu sebe da promenim i svoj stav – rekla je Lenka i dodala da se uloga koju igra dosta razlikuje od nje privatno:

- Smilja je mlada osoba, a vrlo zrela u tim okolnostima. Ja nisam toliko zrela.

Pročitajte Vreme je za kraj - Olga Odanović saopštila tužne vesti

printscreen Art Vista

 

Za ulogu Smilje Lenka je dobila brojne pohvale, a otkrila je kako ona gleda na nju.

- Tumačim lik Verine prijateljice iz perioda ranog detinjstva, sa kojom je jako bliska, one su više od prijateljica, sestre su i vrlo su vezane.To mi je najveći utisak, taj odnos koji smo Jovana Stojiljković i ja, nadam se, uspele da pogodimo. Divan odnos koji se stiče još u detinjstvu, čini se da je to večno, ali onda neke okolnosti učine da to nestane – istakla je mlada glumica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading