Rijana

Pojavila se na bini i ostavila publiku u šoku: Rijana trudna drugi put (video)

Autor:

13.02.2023 12:16

Foto: Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Foto: Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Pevačica Rijana trudna! Da je u blagoslovenom stanju otkrila je kada se pojavila na bini povodom Superbola, finala prve lige američkog fudbala



Pevačica Rijana sinoć je napravila pravi haos na nastupu. Ona je nastupila na poluvremenu Superboula, finala prve lige američkog fudbala i događaj koji se sa one strane Atlantika prati sa najvećom pažnjom i sudeći po reakcijama dala je publici ono što su dugo priželjkivali.

Pročitajte Kraj bajke - Trudna Rijana ostavila oca deteta?

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

 

Međutim, ono što je sve ostavilo bez daha je trenutak kada je Rijana u toku izvođenja pesme "Diamonds", dok je stajala na lebdećoj platformi, otvorila jaknu i pomazila svoj stomak.

Gregory Shamus / Getty Images

 

Tviter su zapalile pretpostavke da je pevačica ponovo trudna, a onda je njen potparol potvrdio divnu vest za "Holivud reporter".

Pročitajte Nedelja mode u Parizu - Rijana ukrala šou u providnoj haljini

Trudna Rijana je u intervjuu koji je dala pre izlaska na scenu rekla da je dva puta razmislila o nastupu na Superboulu, ali je prihvatila ponudu zbog majčinstva.

Ezra Shaw / Getty Images

 

Popularna pevačica tako je na originalan način pokazala svetu da je ponovo u drugom stanju, i to već poodmaklom. Sa dečkom, reperom ASAP Rokijem, prošlog maja dobila je sina. Pol nove bebe za sada nije poznat.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading