Dea Đurđević

Oglasila se Dea Đurđević posle operacije, suze radosnice: Doktor je učinio nemoguće, san se ostvaruje

Autor:

09.02.2023 21:48

Foto:

Foto:

Operacija je uspešno prošla, voditeljka je o ovome sanjala godinama... Oglasila se Dea Đurđević i otkrila detalje koji će vas rasplakatiDea Đurđević juče je po 22. put operisana u Beogradu, a njen verenik Mladen Mijatović danas je potvrdio da se voditeljka uspešno oporavlja. Svesna da joj je podrška svih ljudi od samog početka bila najveći vetar u leđa, Dea se večeras putem Instagrama obratila javnosti. 

Pročitajte Operisana Dea Đurđević, lekari su dali sve od sebe, oglasio se Mladen Mijatović

Jelena Jovanov

 

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo - napisala je Dea.

Pročitajte Izašla iz bolnice - Dea se ne oglašava, Mladen Mijatović otkrio kako se voditeljka oseća nakon operacije

 

 

Ovo je Dei bila 22. operacija po redu.

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom - priznala je hrabra Dea.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading