Dea Đurđević

Dea Đurđević ponovo u bolnici: 22. operacija ruke u toku...

Autor:

08.02.2023 11:45

Foto:

Foto:

Dea Đurđević u bolnici, još jedna operacija ruke je u toku



Pre četiri godine na Dedinju se dogodila stravična saobraćajna nesreća koja je umalo bila kobna po Deu Đurđević. Voditeljku "Jutarnjeg programa" televizije Pink udario je autobus, kada je umalo ostala bez ruke.
Zahvaljujuću stručnim lekarima Deina ruka je spasena, ali mukotrpna borba nije tu završena. Usledile su brojne operacije, a danas je na red došla još jedna.

Pročitajte Potresne reči Dee Đurđević odzvanjaju - Čekala sam te danas...

Ata Images

 

"I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni", napisala je sinoć voditeljka na svom Instagram nalogu pored fotografije sa dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem i majkom Nevenom koji su joj u čitavom procesu bili najveća podrška. 

Pročitajte Dea Đurđević - Samo prave kraljice pretoče bol u moć

 

 

- Doktori su klasifikovali moje povrede kao ratne. Imala sam otkinutu ruku, kontuziju srca i pluća, slomljenu karlicu na dva mesta, slomljenu kičmu, paralizu obe noge i s desne strane duž celog tela taj veliki hematom, pošto me je tako nabio uz zid - navela je tada Dea nakon oporavka, koja je imala ukupno 21 operaciju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading