Dea Đurđević

Ponovo u javnosti: Ovako Dea Đurđević izgleda nakon operacije, komentari pljušte (foto)

Autor:

13.02.2023 17:35

Foto:

Foto:

Povratak Dee Đurđević na male ekrane izazvao je opšte divljenje javnosti, evo kako voditeljka izgleda samo nekoliko dana nakon operacije



Pre nešto manje od nedelju dana voditeljka Dea Đurđević je operisana. Nakon stravične nesreće koja se dogodila pre četiri godine, Dea se ponovo našla na operacionom stolu, a lekari su po 22. put pokušali da njenu ruku vrate u normalno stanje.

Pročitajte Izašla iz bolnice - Dea se ne oglašava, Mladen Mijatović otkrio kako se voditeljka oseća nakon operacije

Ata Images

 

Nakon hirurškog zahvata voditeljka se oglasila na svom Instagram nalogu.

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo - napisala je tada Dea.

Pročitajte Oglasila se Dea Đurđević posle operacije, suze radosnice - Doktor je učinio nemoguće, san se ostvaruje

Instagram

 

Da oporavak odlično teče dokazuje i činjenica da se voditeljka već vratila svojim obavezama, te je danas zablistala u „Jutarnjem programu“ televizije Pink.

Pročitajte Dea Đurđević - Samo prave kraljice pretoče bol u moć

TV Pink printscreen

 

Nakon operacije ruke, hrabra Dea stala je pred kamere i zajedno sa kolegom Predragom Sarapom gledaocima poželela dobro jutro. U crnoj odevnoj kombinaciji voditeljka je izgledala nikad bolje, i još jednom pokazala neuništiv duh, a njen povratak pred kamere izazvao je opšte divljenje javnosti. 

TV Pink printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading