Branka Veselinović

Sve je pokušala, ali sudbina nije htela: Do poslednjeg dana Branka Veselinović patila je za samo jednim

Autor:

08.02.2023 15:45

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Neostvarena želja Branke Veselinović tera suze na očiLegendarna glumica Branka Veselinović napustila nas je danas u 105. godini života. Najstarija glumica na svetu iza sebe je ostavila bogatu karijeru, proživela veliku ljubav, ali jedna želja joj je ostala neostvarena.

Pročitajte Kidao mi je živce - Najstarija glumica u Srbiji mašta da upozna Novaka Đokovića

Ata Images

 

Pre više od deset godina Branka je ostala bez supruga Mlađe Veselinovića sa kojim je bila u braku četiri decenije, no skladni par svoju ljubavnu priču nažalost nije mogao da kruniše decom. 

- Nisam bila te sreće da imam decu. Bila sam zdrava, a nemam dece. Bolelo me je to. Sve sam pokušala, ali nije moglo. Profesor kod koga smo Mlađa i ja išli govorio mi je: 'Možda sa drugim čovekom možeš da imaš dete'. Nisam htela. Rekla sam mu: 'Profesore, mi se volimo - ispričala je jednom prilikom glumica, te dala i savet mlađim generacijama:

Pročitajte Branka Veselinović - Velika škola optimizma

Luka Šarac

 

- Samo se treba truditi da budete stalno sa tom osobom koju volite. Ljubav, vera i toplina su bitne da očuvate brak. Ako umete da volite, sve je lakše. Sećam se kako mi je Mlađa recitovao pesme. Moje kolege su nas spojile tokom jedne predstave. Tu smo se zavoleli, venčali i živeli srećni. Lepo je to vreme bilo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading