Ivan Zablaćanski

Glumac Ivan Zablaćanski o supruzi Jeleni: Osvojila me je na prvi pogled

Autor:

05.02.2023 14:00

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Glumac Ivan Zablaćanski o supruzi Jeleni, iskreno priznao čime ga je oduševila



Ivan Zablaćanski iskreno o supruzi Jeleni. Ekskuzivno za Gloriju otkriva kako ga je osvojila na prvom susretu, kao i zbog čega želje retko izgovara naglas, zašto uživa u obilascima pijaca, kao i kad krši pravila

Koju svoju ulogu najviše volite?
- Mnogo volim inspektora Vladu iz “Ubica moga oca”, čiju premijeru uskoro očekujemo, kao i Spasu iz “Kola sreće”. To su dve uloge koje su definitivno obeležile moju karijeru. Iz sezone u sezonu Vlada sazreva kao inspektor, a ja kao glumac, i tako se pratimo već šest godina. Što se pozorišta tiče, izdvojio bih lik otkačenog, beskrajno egocentričnog, šarmantnog fotografa u komadu “Yankee Rose”. To je za mene novo i potpuno drugačije iskustvo, zbog čega mi je rad na toj predstavi veliki izazov.

Koje uloge, uspehe i poklone priželjkujete u 2023?

- Vrlo retko naglas izgovaram šta želim, a često pojedine želje zadržim samo za sebe. U svakom slučaju, neko to već uredi kako treba da se dešava.

Pročitajte Ivan Zablaćanski u novoj Gloriji-Tata me uvek čuva

Jakov Simović

 

Kako se snalazite u kuhinji i obavljanju kućnih poslova?

- Bolje se snalazim na pijaci, na koju zaista volim da idem, nego kraj šporeta. U poslednje vreme to je baš izraženo jer nas rerna i ringle ne slušaju kako treba.

Čime vas je osvojila supruga, a čime vi nju?

- Neke stvari se prosto dese, osete u vazduhu, dvoje se prepoznaju u pogledu. Bolje od ovoga ne umem, a verujem i ne treba da verbalizujem.

Da li ste više emotivac ili racionalista?

- Kako kad, nekad racionalni emotivac, nekad emotivni racionalista.

Jakov Simović/Gloria

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading