Selena Gomez

Tako mlada: Bolest Selene Gomez sve vidljivija, video postao viralan, fanovi zabrinuti

Autor:

30.01.2023 20:00

Foto: Photo by Noam Galai/Getty Images

Foto: Photo by Noam Galai/Getty Images

Bolest Selene Gomez se više ne može sakriti, video je viralanBolest Selene Gomez (30) nije tajna, ali iz godine u godinu sve je teže podnosi. Mlada pevačica je 2017. godine primetila prve simptome lupusa, zbog kojeg je bila podvrgnuta transplantaciji bubrega.

Pročitajte Kap koja je prelila čašu - Selena Gomez nije dobro, ponovo završila u bolnici

Image Press Agency ddp USA Profimedia

 

- Stalno sam bila umorna, nisam znala u kakvom ću se stanju probuditi sutra – požalila se Selena jednom prilikom kada se tek suočila sa ovom bolešću.

Muzička zvezda sada je ponovo progovorila o dijagnozi sa kojom se bori poštoje objavila video na kojem se vide kako joj drhte ruke, što je veoma zabrinulo njene fanove.

Pročitajte Lekari potvrdili Seleni Gomez novu dijagnozu

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

 

Naime, Selena je na TikTok profilu podelila svoju rutinu nege kože i tutorijal šminkanja, a dok je pokušavala da nanese micelarnu vodu na tupfer ruke su joj se jako tresle. Potom je kroz smeh objasnila situaciju:

Pročitajte Selena Gomez u Kanu - Louis Vuitton kreacija za premijeru novog filma (foto)

 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

 

„Haha tresem se zbog lekova za lupus. Osim toga, pročitajte ’disclamer’, nisam profesionalac u ovom poslu“, odgovorila je u komentaru jednom od pratilaca.

Lupus može dovesti i do komplikacija na srcu ili plućima, neuroloških problema kao i do anemije. Ova bolest mnogo češće napada žene - 9 od 10 odraslih pacijenata su ženskog pola. Pored navedenih simptoma, karakteristično je i crvenilo na licu obliku leptira, kao i česta temperatura, obično do 37,4 C.

O borbi sa ovom bolešću Selena govorila prošle godine u dokumentarcu 'Selena Gomez; My Mind & Me'.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading