Pevačica se povlači

Zbog bolesti donela neočekivanu odluku - Selena Gomez stavlja tačku na karijeru?

Autor:

11.03.2021 11:00

Foto:

Foto:

Selena Gomez - karijera nekadašnje 'princeze popa', kako su je mnogi zvali, već neko vreme nalazi se u slobodnom padu. Veliki broj faktora uticao je na to, a neočekivana odluka koju je saopštila obožavaocima sve je šokirala.



Selena Gomez svoju slavu stekla je u ranim tinejdžerskim danima. Iako se činilo tada, da će mlada umetnica 'pokoriti' svetsku scenu i biti jedna od najuspešnijih koja je koračala stazama slave, njen put približava se kraju.

Jose PerezINSTARimages.com INSTAR Images Profimedia

 

Naime, Selena je u opširom intervju za magazin Vog otkrila da je u poslednje vreme frustrirana svojom muzičkom karijerom, te da ozbiljno razmišlja da stavi tačku na to poglavlje u svojoj karijeri. Ipak, kako se kasnije ne bi pokajala, odlučila je da sebi ali i svojim obožavaocima pruži poslednju šansu.

- Mislim da me ljudi ne shvataju ozbiljno i dalje, te d aih zaista nije briga za ono što stvaram. Teško je raditi muziku u takvoj situaciji. Ima dana kada pomisim 'koja je poenta ovoga, zašto to i dalje radiš?' Mislim da je 'Lose you to love Me' najbolja pesma koju sam ikada izdala, ali za neke ljude ništa moje nikada neće biti dovoljno dobro - rekla je Selena, nakon čega se zahvalila obožavaocima i otkrila svoj plan za budućnost.

Pročitajte i Udobni i idealni za svaki oblik tela: Kupaći kostimi s potpisom Selene Gomez (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

- Zahvalna sam zbog svih onih koji me slušaju i vole moju muziku, ali mislim da ću izdati još jedan poslednji album i to je to - otkrila je, te poručila da će se u budućnosti potpuno posvetiti glumi.

Selena Gomez - karijera u padu zbog zdavlja?

Poslednjih godina, atraktivnu pevačicu muče brojni zdravstveni problemi, a kako je i sama isticala pomenuti problemi znatno su joj usporili karijeru. Prošle godine, otkrila je kako joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, a 2016. godine zbog anksioznosti i učestalih napada panike potpuno je zamrzla svoju karijeru.

Tada je saznala i da su to sve propratne pojave autoimune bolesti lupus - s kojom se bori godinama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading