Danijela i Petar

On se oženio i dobio dete, ona ostala sama, Petar Grašo konačno priznao sve: Danijela i ja...

Autor:

30.01.2023 11:03

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli su dugogodišnju vezu, evo u kakvim su zaista odnosima, pevač sve priznaoPetar Grašo i Hana Huljić bili su jedne od najvećih zvezda koje su se pojavile na nedavno održanoj MAC dodeli nagrada. Najmejani, raspoloženi i srećniji nego ikada pozirali su fotografima i priznali da je u njihovom braku baš onako kako treba. 

Pročitajte Pokazali svima koliko se vole - Hana i Petar stigli u Štark Arenu, i mala Alba je tu (foto)

ATA Images

 

- Hana je tu i kao ćerka od voditelja tj Tončija i kao supruga od Petra. A najviše je tu kao majka od ćerkice od koje mi se teško odvajati, tako da hvatamo te trenutke zajedničke koliko god je moguće. Tako da je malena već bila u tri, četiri države, naputovala se i jako to voli. Najvažnije je da smo zajedno – rekao je Grašo vidno srećan i zadovoljan okupljenim novinarima. 

Pročitajte Sada je zvanično - Petar Grašo podelio radosne vesti, njegovoj sreći nema kraja

ATA Images

 

Petar je za storyhr otkrio i kako teku pripreme za krštenje koje je navodno planirano u februaru. 

- Anonimno i stabilno. Pre četiri dana smo dogovorili preliminarni termin, a pre tri je već izašlo u medijima. Ne znamo kako sve to skupa zaštititi. Neće biti velike svadbe - izjavio je Petar Grašo, koji je otkrio i u kakvim je odnosima sa koleginicom i bivšom ljubavi Danijelom Martinović, s kojom je raskinuo posle više od dvadeset godina veze.

ATA Images

 

- Ja nisam ni sa kim u svađi. Uvek smo mi u dobrim odnosima - rekao je Petar i time demantovao glasine da su on i Danijela u svađi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

03.02.2023 01:39

Danijela i ja smo dvije velikeP****