Petar Grašo

Petar, Hana i šestomesečna Alba: Porodica Grašo uživa u Crnoj Gori (foto)

Autor:

11.01.2023 18:10

Foto:

Foto:

Petar Grašo odlučio je da sa suprugom i ćerkom zajedno doputuje u Budvu



Uspešnu godinu, kako na poslovnom tako i na privatnom planu, Petar Grašo završio je u Crnoj Gori na primorju uz svoju publiku. Ipak, najlepše društvo posle praznika pravile su mu supruga Hana i naslednica šestomesečna Alba, koje su doputovale zajedno sa njim.

Pročitajte Bili su prijatelji, a onda se zaljubio u njegovu ćerku - Evo u kakvom su odnosu Petar Grašo i Tonči Huljić

- Što se tiče novogodišnjih praznika kada ja uvek radim, imam veliku sreću da je supruga sa mnom, beba je sa mnom... Tako da je beba prvi put videla Budvu. Uživamo! One odmaraju, ja malo radim, malo se odmaram s njima. Spojili smo ugodno s korisnim - sa osmehom je rekao Grašo koji se u 2022. godini oženio i dobio ćerku.

Pročitajte Petar Grašo i Danijela Martinović stavili tačku na 24 godine dugu ljubav!

Iako je u 2022. godini dobio dve nove uloge - ulogu oca i ulogu supruga Petra Grašo iskreno priznaje da li mu se život promenio.

- Brak me nije ništa promenio, neke stvari se događaju prirodno. Kada si opušten i kada voliš, onda problema nema nikakvih -  priznao je pevač za "Premijeru" srećan i zadovoljan svojim životom. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

15.01.2023 21:51

Nebi bilo lose kada bi se citav split preselio u Crnu goru,neka tamo ostanu zauvijek,oboje su mi extremno antipaticni.Izvinite na komentaru.